Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Violet mi się udało z NFZ-etu do Polanicy,a z ZUS-u byłem w tym roku w Ustroniu.
Kruszynko niestety chyba polegne na Twojej zagadce,choć troszeczke przypomina mi Szczawno-Zdrój,ale chyba nie?
Ostatnio zmieniony 29 paź 2013 22:55 przez forumowicz, łącznie zmieniany 1 raz.
biedroneczka pisze:Dziękuję bardzo Byłam w Polanicy przez chwilę w tym roku
Następne zagadki proponuję jutro....
Ja teraz zmykam do łóżeczka....Dobranoc...
Biedroneczko byłaś blisko Mnie szkoda,że nie wiedziałem.
Do juterka Może będe ale nie wiem Sam co przyniesie nowy dzień.
Dobranoc
Alek pisze:Violet mi się udało z NFZ-etu do Polanicy,a z ZUS-u byłem w tym roku w Ustroniu.
Kruszynko niestety chyba polegne na Twojej zagadce,choć troszeczke przypomina mi Szczawno-Zdrój,ale chyba nie?
Niestety Alku Violet roztrzaskał zagadkę ha ha ha.Pozdrowionka