"Krystyna" Busko Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Re: "Krystyna" Busko Zdrój

Post autor: Lewek »

Zapomniałam napisać, że jest sporo wycieczek do różnych miejsc. Jeśli ktoś jest zainteresowany to służę informacjami ;)
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2014 17:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Post autor: ulanie »

Agalew dziękuję Ci bardzo z tak dokładną relację :kwiat: byłaś tak krótko ale dużo zapamiętałaś i super przedstawiłaś. Mam nadzieję też na taki pokój, mogę nawet czekać do 12:30, byle była łazienka :roll: A o co chodzi z tym prześcieradłem... to na łóżko, na cały pobyt :?: bo już kilka osób pisało o prześcieradle... Cieszy mnie koc, bo ja jestem zmarźlak straszny. Pozdrawiam serdecznie :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

To jest takie flizelinowe prześcieradło , które można wykorzystać np. na zabiegi. Można wypożyczyć szlafrok na cały turnus - 25 zł. Wymiana ręcznika dużego 6 zł, małego 3 zł, poszwy 7 zł, poszewki 3 zł, prześcieradła 5 zł.
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Na jakie zabiegi takie prześcieradło? bo byłam raz w sanatorium, a tam nie potrzebowałam, a pościel to chyba też powinni zmienić chociaż raz :o
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

ulanie pisze:Na jakie zabiegi takie prześcieradło? bo byłam raz w sanatorium, a tam nie potrzebowałam, a pościel to chyba też powinni zmienić chociaż raz :o
Ja też była raz i nie było mi potrzebne, ale niektórzy kupowali sobie takie prześcieradło np.na gimnastykę, żeby położyć na materac ;)
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja kładłam ręcznik sanatoryjny, ale ok mogę mieć za 2 zł jednorazowy na jeden raz :) Ciekawi mnie, czy wi-fi jest w pokojach, czy tylko w jakimś pomieszczeniu wydzielonym?
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

ulanie pisze:Ja kładłam ręcznik sanatoryjny, ale ok mogę mieć za 2 zł jednorazowy na jeden raz :) Ciekawi mnie, czy wi-fi jest w pokojach, czy tylko w jakimś pomieszczeniu wydzielonym?

Na to pytanie niestety nie znam odpowiedzi :(
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Agalew dziękuje :kwiat: duzo sie dowiedziałam, bardzo pomogłaś :kwiat:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

ulanie

..Kolejna osoba podała Ci te same informacje , Podawała Bożenka, Mismiód czy tez ja
Bardzo proszę przed wyjazdem przeczytaj jeszcze raz Wszystkie INFORMACJE a znajdziesz również info o tym ,że w Busku Słaby zasięg ma sieć ..era najlepszy play a co do wi-fi w Krystynie jest .
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Darek ale ja lubię czytać, jak coś dobrego, to i pięć razy :lol: , a info nigdy za dużo, a jeśli chodzi o wi-fi, to gdzies czytałam, że w pokojach jest, ale tutaj nie ma takich informacji, a może tylko w tych komercyjnych apartamentach....
ODPOWIEDZ