Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Piękną, słoneczna pogoda
Ptaszki radośnie fruwają koło mojego okna
Pewnie tak samo jak ja cieszą się z tak pięknej aury za oknem
Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów
a u mnie odwrotnie +5 stopni słonka brak ,silny wiatr. Widać pozostałości na trawnikach i chodnikach po dzisiejszym strzelaniu.Ja to co mogę zabieram po wystrzeleniu do domu. ( o ile się da) śniegu ani śladu i w miarę sucho na chodnikach .Miłego dnia wszak nie którzy jutro do pracy z nowymi postanowieniami.
Basiu , a jak jest u nas z pogodą Jeszcze nosa nie wyściubiłam ale z tego co widzę przez okno -ślisko jest w nocy padał deszcz a teraz 0 st.
Pozdrawiam z Podlasia