ubiór kobiety po 50ce! jak powinien wyglądać?
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Re: ubiór kobiety po 50ce! jak powinien wyglądać?
-
forumowicz
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Okres do 3 Króli to okres kiedy wg Kadrowej należy wybrać urlop ,aby nie było go zbyt dużo.
Dziś pozwoliłem sobie juz po Wszystkich ,ale przed Kolejnym Świętami odwiedzić jedną z katowickich galerii..
Widocznie takich na zesłaniu urlopowym było wielu
Jako Członek loży "Szyderców" spotkałem się z dwoma ..Kolegami z okresu podstawówki na kawie.
Oczywiście rozmowy tyczyły się nie wyjazdów sanatoryjnych bo Tylko Ja korzystam ,ale o Życiu......
przy drugiej kawie expresso Mój Kolega Paweł ożywił się nawet prawie wstał i zaczął się ekscytować .. Zauważyłem Niczego Sobie kształty..Ładnej Pani..cóż kawa się kończyła czas było wracać i .. Adam Mój serdeczny kolega ..sąsiad znamy się prawie ..50 lat wprost Krzyczy Ewka..i idzie ta Pani ,którą z Tyłu obserwował i zachwycał się Paweł a ja widziałem tylko kształty.
Cóż ..Dziadkowi Darkowi totalnie opadł Kafar do ziemi dobrze ,że ma swoje zęby bo rozwalił by blat przy stoliku w kawiarence.
Tak Nasza koleżanka z ..przedszkola z podstawówki z ogólniaka i wieczornych lekcji religii u ..Proboszcza
Oczywiście została wzięta w JAZYR przez Loże Szyderców Ona jakaś Damska Kawa a My bo Paweł jest lekarzem tylko..woda i rozpoczęły się Rozmowy.
Nie ukrywam ,że głośno było przy Naszym stoliku.
Ale trudno się dziwić gdy było się w takim towarzystwie ..oczywiście na koniec pojawiła się ale kolegą mężem jeszcze jedna Koleżanka z Naszej Klasy i możecie Mi wierzyć lub i nie ale osławiona Ewka pomimo dobrych jak i reszta klasy 50 + nie wyglądała na swój wiek
Fakt jak stwierdził Pawełek ..powiało europą od ponad 25 lat mieszka w Wiedniu i te ubrania był takie troszkę inne .
Na koniec z Adamem stwierdziliśmy ,że Nawet Nasz rocznik musi mieć to cuś bo za Ewką oglądało się kupę młodych chłopaków
ok ego poszło w górę ..
No dobra jutro idę do Mamy na Kawę
- darek
- Przyjaciel forum

.. Broń BOŻE
Musimy DBAĆ o Siebie.
Oczywiście Praca -Pracą
Ale wizyta co 2 dni na dobrym Fitnesie czy siłowni oraz jak to zauważył Adam dobór ubrań zawsze potrafi Wyróznić Kobietę
Klasyk kiedyś powiedział
KOBIET Brzydkich nie ma
są Tylko Źle ubrane czy mają źle dobrane dodatki
Każda Kobieta Ma SWÓJ jak powiedział inny KLASYK
UROK i CZAR i tylko od niej zależy czy to wykorzysta aby Zwabić czy też Oczarować Partnera
-
forumowicz
darek pisze: 02 sty 2018 20:45.. Broń BOŻE
Musimy DBAĆ o Siebie.
Oczywiście Praca -Pracą
Ale wizyta co 2 dni na dobrym Fitnesie czy siłowni oraz jak to zauważył Adam dobór ubrań zawsze potrafi Wyróznić Kobietę
Klasyk kiedyś powiedział
KOBIET Brzydkich nie ma
UROK i CZAR i tylko od niej zależy czy to wykorzysta aby Zwabić czy też Oczarować Partnera
Proponuję żeby Panowie zaczęli od siebie
Najlepszym klasykiem jest gust kobiety,lepszego nie znamdarek pisze: 02 sty 2018 20:45.. Broń BOŻE
Musimy DBAĆ o Siebie.
Oczywiście Praca -Pracą
Klasyk kiedyś powiedział
KOBIET Brzydkich nie ma
- darek
- Przyjaciel forum

Briant pisze: 02 sty 2018 21:27Najlepszym klasykiem jest gust kobiety,lepszego nie znamdarek pisze: 02 sty 2018 20:45
.. Broń BOŻE
Musimy DBAĆ o Siebie.
Oczywiście Praca -Pracą
Klasyk kiedyś powiedział
KOBIET Brzydkich nie ma
UROK i CZAR i tylko od niej zależy czy to wykorzysta aby Zwabić czy też Oczarować Partnera![]()
GUST
Właśnie to jest to .
Gust jednego nie zawsze będzie akceptowany przez Inna Osobę.
Gust to też pewne upodobanie.
Zauważ zejdźmy na mężczyzn jednemu będzie dobrze w Czerni a inny musi szukać swego koloru