Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Andrzeju i ja dziękuję, chociaż w tym samym czasie nasze klimaty są nieco różne. I cóż mnie powiedzieć...do zobaczenia już niedługo. Zostaw jakiś kawałek mniej zadeptany dla mnie
Teraz będzie relacja z bagien.
Wybrałem się na wycieczkę w kierunku wschodnim. Za „dużą” Arką zaczyna się Eco Park. Funkcjonuje też nazwa Solne Bagno i Ostoja. Eko – bo modna dzisiaj ekologia; Solne Bagno – bo bagno, czy słone nie wiem, nie próbowałem; Ostoja – bo jest to ostoja różnego rodzaju zwierzątek, szczgólnie ptactwa. Cały ten teren jest w granicach mista. Nie wiem, czy wśród kuracjuszy nie jest on popularny. W każdym bądź razie na forum nie znalazłem żadnych zdjęć, może za słabo się starałem.
Okazuje się, że Kołobrzeg to nie tylko plaża, molo, sanatoria i bruki, ale też trochę dzikiej przyrody.
Zdjęcia wstawiam trochę chaotycznie, ale wszystkie są z wczorajszej wycieczki.