Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Serdeczne gratulacje!!!!
Ja byłam w Arce w lutym i było super a w maju?????
Marzenie
Byłam co prawda w Arce także w czerwcu, ale prywatnie i bardzo odpoczęłam, zrelaksowałam się i wszystko naj, naj, naj
aniag pisze:asiu gratulacje ,piekne miejsce spuper termin ,a pochwal sie przy jakim numerku cie powiadomili i ile czekalas
Aniag Wczoraj miałam nr.1170 a dziś od rana pędziło jak pendolino ok.godz.10 miałam już coś ponad 800 a o 13-tej już przydział.Z miesiecy jakie mi pisali ok.16 też się zgadza w sumie dostałam w szesnastym miesiącu.Bardzo się cieszę Tak pragnęłam morza i jeszcze widzę ,że na forum chwalą ten ośrodek.
Bunia pisze:Serdecznie pozdrawiam
asiu13 maj w Kołobrzegu gratuluje.
ibizko Ty już też blisko przydziału
Ja dziś 8150, a mąż 9516 w listopadzie możemy dzwonić po zwroty a kolejka na kwiecień maj 2016, ale jeszcze daleko.
Ja teraz czekam w kolejce do kliniki już ponad rok, ale zleciało już nie długo będę się pakować.
Serdecznie pozdrawiam z nad pięknego, dziś słonecznego Bałtyku Bunia.
Bunia witaj, wreszcie ktos z zachodniopomorskiego ...
ja tez z mężem w kolejce, numery podobne - ja 9300 mąz 9600
Marzą nam sie góry. Ostatnio bylismy w Kudowie Zdroju.
Nad morzem dzisiaj ładnie, pozdrawiamy.