Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Może będę zbyt wścibski ale troszkę mnie to intryguje ciekaw jestem jak wyobraźnia połączona z..inwencją podziałała u moich nocnych rozmówczyń-Aguni i Ewuni czekam na pw, pozdrawiam może to jest sposób na tą przykrą aurę
Moja wyobraźnia mówi, że mogę chodzić po górach mam zamiar to sprawdzić w te wakacje...a jak się nie uda to zalegnę gdzieś w trawi na szlaku albo mnie skulają z górki
agunia3 pisze:Moja wyobraźnia mówi, że mogę chodzić po górach mam zamiar to sprawdzić w te wakacje...a jak się nie uda to zalegnę gdzieś w trawi na szlaku albo mnie skulają z górki
Proponuję to skulanie w Pieninach-do Dunajca i od razu załatwisz...spływ...Dunajcem
Ha, ha Andrzej ale Ty mnie dziś rozśmieszasz przecie tam woda lodowata kto potem rozgrzeje moje kosteczki ale coś w tym jest bo w Pieninach jeszcze nigdy nie byłam.