Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
agunia3 pisze:Ha, ha Andrzej ale Ty mnie dziś rozśmieszasz przecie tam woda lodowata kto potem rozgrzeje moje kosteczki ale coś w tym jest bo w Pieninach jeszcze nigdy nie byłam.
Witam Cię serdecznie Irenko czyżbyś wychodziła z założenia że rzadki gość to miły gość że tak rzadko tu zaglądasz miałem wysłać listy gończe ale były wybory i bałem się że przez pomyłkę wybiorą Cię do Euro parlamentu i stracę sympatyczną rozmówczynię
Witaj Irenko Tak sobie czytam co piszecie...i chyba się skuszę na te Pieniny o ile oczywiście to prawda z tymi gorącymi chłopakami wtedy nawet wskoczę do tej lodowatej wody
Agunia3 Pieniny są naprawdę piękne i warto się nawet skąpać w lodowatej wodzie, a nuż się jakiś wybawiciel krzepki trafi. ja bym już nie ryzykowala bo pewnie bym się utopiła, Pesel nie ten
agunia3 pisze:Witaj Irenko Tak sobie czytam co piszecie...i chyba się skuszę na te Pieniny o ile oczywiście to prawda z tymi gorącymi chłopakami wtedy nawet wskoczę do tej lodowatej wody
Tylko najpierw sprawdż czy jakiś przystojniak stoi w zasięgu wzroku-żeby w razie czego mógł Cię....ratować takie tam,między innymi sztuczne oddychanie metodą....klasyczną