Na walizkach ... czyli poczekalnia ze skierowaniem w dłoni

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2016 14:26
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Na walizkach ... czyli poczekalnia ze skierowaniem w dło

Post autor: Celinka52 »

asiulek pisze:To mnie zostało .....29 dni...czyli, czym jadę :?: :?: :?: :?:
Asiulek, hihihihi-a kto to ogarnie? może milenista, spytaj go, no bo ja jakos nijak nie mogę, Marysia zreszta też nie :kwiat:
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asiulek »

Milenisto :kwiat: czym jadę, mając przed sobą 29 dni czekania :?: tylko poproszę o coś wygodnego :?
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2016 14:26
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Celinka52 »

asiulek pisze:Milenisto :kwiat: czym jadę, mając przed sobą 29 dni czekania :?: tylko poproszę o coś wygodnego :?
Asiu, jesli znowu uzyjesz uroku osobistego, pewnie zostaniesz z honorami usadzona w poduszkowcu, coby było najwygodniej. ale co ja wiem, niech sie wreszcie milenista wypowie.
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Celinka52 pisze:
asiulek pisze:Milenisto :kwiat: czym jadę, mając przed sobą 29 dni czekania :?: tylko poproszę o coś wygodnego :?
Asiu, jesli znowu uzyjesz uroku osobistego, pewnie zostaniesz z honorami usadzona w poduszkowcu, coby było najwygodniej. ale co ja wiem, niech sie wreszcie milenista wypowie.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Malgi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 cze 2012 22:04
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: Malgi »

aniag pisze:Malgi rowniez Ci zycze udanego pobytu i pisz pisz jak tylko bedziesz mogla :D
Nie ma czasu pisać - Peone56 tylko czyta forum, bo zapomniała jak się loguje ;-)
Pierwsze zabiegi za nami, pogodę mamy super-plażową. Na razie spacerujemy po plaży, ale mnie korci,żeby wejść dalej w morze niż do kolan :lol:
Temperatura powietrza +27, a wody +18. Jedzenie bardzo smaczne, chociaż porcyjki nie rozpieszczają. Chyba są takie "obszerne", żebyśmy zbytnio nie przytyły/li, no i żeby było miejsce na jakiegoś loda czy gofra... :roll:
Pozdrawiamy z Peone56 i już czekamy na Betinkę, bo chcemy ją odwiedzić :P :kwiat:
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziewczyny :serce: super, że jesteście zadowolone :D byle tak dalej :) , Beti lada moment będzie na miejscu :) pozdrawiam Was i buziole ślę :serce:
nena
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 wrz 2013 07:56
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: nena »

Malgi pisze:
aniag pisze: Pierwsze zabiegi za nami, pogodę mamy super-plażową. Na razie spacerujemy po plaży, ale mnie korci,żeby wejść dalej w morze niż do kolan :lol:
Temperatura powietrza +27, a wody +18. Jedzenie bardzo smaczne, chociaż porcyjki nie rozpieszczają. Chyba są takie "obszerne", żebyśmy zbytnio nie przytyły/li, no i żeby było miejsce na jakiegoś loda czy gofra... :roll:
Malgi idź na całość :lol: przy takiej temperaturze powietrza kąpiel w morzu to sama przyjemność :D
Odpoczywajcie, regenerujcie zdrowie i bawcie się dobrze :P
Awatar użytkownika
sergio_1 2 3 4
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 sty 2014 19:04
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: sergio_1 2 3 4 »

Witam ponownie .
Ładnie wam się tutaj czeka , niektórzy już odpoczywają (trochę się z tym pogubiłem kto i gdzie ).
A mnie pozostało 35 dni do wyjazdu do Polańczyka , tylko jakoś nikt w tym terminie nie odpowiada , może za wcześnie ? Może ktoś podpowie kto już odpoczywa i gdzie?:) Pozdrawiam serdecznie pensjonariuszki i pensjonariuszy sanatoriów i oczywiście cierpliwie czekające Panie . :D :D :D
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

sergio_1 2 3 4 pisze:Witam ponownie .
Ładnie wam się tutaj czeka , niektórzy już odpoczywają (trochę się z tym pogubiłem kto i gdzie ).
A mnie pozostało 35 dni do wyjazdu do Polańczyka , tylko jakoś nikt w tym terminie nie odpowiada , może za wcześnie ? Może ktoś podpowie kto już odpoczywa i gdzie?:) Pozdrawiam serdecznie pensjonariuszki i pensjonariuszy sanatoriów i oczywiście cierpliwie czekające Panie . :D :D :D
To już lada moment...i też wyjedziesz :D pozdrawiam z życzeniami miłego dnia :D
Awatar użytkownika
sergio_1 2 3 4
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 sty 2014 19:04
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: sergio_1 2 3 4 »

asiulek dziękuję bardzo , tak to już niedługo witam poranne ptaszki , ja się kładę po przepracowanej sumiennie nocy i już następny dzień będzie za mną coraz bliżej , coraz bliżej ...... gdzie czeka na mnie przygoda roku - spotkanie z Bieszczadami oko w oko:) :D :D :D
ODPOWIEDZ