Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wienia pisze:Będę dzwonić do skutku,boję sie tylko,żeby nie znudzili się moimi telefonami i wcisneli co popadnie. Jeszcze mam numer ponad 6 tys więc może się uda.
Mam taką nadzieję,chciałabym zobaczyć coś nowego,a tyle jescze do zobaczenia.Oby zdrowia i czasu starczyło.Następne podejście w piatek bo pracują.
Pozdrawiam i życzę udanego weekendu
Różnie może być i jak będziesz w nieskończoność ale do Twojego marzenia dążąc odmawiała ich propozycji....hm...nie wiadomo jak w końcu ktoś zareaguje. Zapewne mają odnotowane rozmowy z Tobą i odmowy
Powodzenia jednak Ci życzę bo czasami marzenia się spełniają
Przyznam się, że ja kiedyś myślałam, że jak się zadzwoni i zaproponują coś ze zwrotów to trzeba brać bo inaczej jako odmowa będzie traktowane i po sanatorium
Dagna pisze:Przyznam się, że ja kiedyś myślałam, że jak się zadzwoni i zaproponują coś ze zwrotów to trzeba brać bo inaczej jako odmowa będzie traktowane i po sanatorium
Na to by mogła wskazywać logika...dzwonisz,pytasz,prosisz,oferują Ci i bierzesz a nie odmawiasz.Może uzależnione jest to od tego czy stały bywalec sanatorium dzwoni?Gdy ktoś jedzie pierwszy raz pewnie bierze pierwszą możliwą ofertę i jest zadowolony,że w ogóle jedzie. Dzwoniąc po zwroty decydujemy się na szybki,możliwy wyjazd i w sumie nieznane.Też tak myślałam do momentu jak tutaj poczytałam jak osoby praktykują.Nie mam jeszcze takiego problemu i możliwości i na dzień dzisiejszy nie wiem jak się zachowam gdy będę dzwoniła o zwroty. a pojadę dopiero pierwszy raz z NFZ.
Pozdrawiam i spełnienia marzeń sanatoryjnych życzę
Ja od razu powiedziałam,że interesują mnie rejony nadmorskie i wczoraj pani nie pytała o numer skierowania tylko od razu powiedziała nic nie mamy na dzisiaj,proszę dzwonić jutro.A dzisjaj proszę numer skierowania,i mamy takie miejscowości,wiec grzecznie podziekowałam nie odczułam jakiejś niechęci,ale to dopiero poczatek.
Zobaczę jak to dalej będzie przebiegać .
Zwroty możesz brać nie musisz bez konsekwencji,to jest szybki wyjazd maksymalnie 2 tygodnie,a bywa parę dni.
Może być tak,ze któregoś dnia zastanę przydział w przeglądarce.
Wienia Mam również tak jak Ty numer 6tys. z hakiem. Spodziewam się września, ale też będę próbować o zwroty. A jak Ty się spodziewasz terminowego wyjazdu?
Hana51 według tego co napisał fundusz 22 miesiace mija w lipcu,ale to wakacje i wiem że są opóźnienia a mnie wrzesień baaardzo nie pasuje.Gdybym wiedziała ,ze dostanę w sierpniu, dałabym sobie spokój z tymi zwrotami.Do końca nie można przewidzieć
Wienia pisze:Ja od razu powiedziałam,że interesują mnie rejony nadmorskie i wczoraj pani nie pytała o numer skierowania tylko od razu powiedziała nic nie mamy na dzisiaj,proszę dzwonić jutro.A dzisjaj proszę numer skierowania,i mamy takie miejscowości,wiec grzecznie podziekowałam nie odczułam jakiejś niechęci,ale to dopiero poczatek.
Zobaczę jak to dalej będzie przebiegać .
Zwroty możesz brać nie musisz bez konsekwencji,to jest szybki wyjazd maksymalnie 2 tygodnie,a bywa parę dni.
Może być tak,ze któregoś dnia zastanę przydział w przeglądarce.
Wienia
Dzwoń do skutku Kobieto miejsce w kolejce jest -nic nie tracisz ,
a teraz masz wybór z którego świadomie korzystasz
Wienia życzę wymarzonych miejsc
...a to Szczawno ze zwrotów to mnie się marzy
dla jednej morze
dla innej góry
i czy się taki narodził
co by nam dogodził
Hana51 pisze:Wienia Mam również tak jak Ty numer 6tys. z hakiem. Spodziewam się września, ale też będę próbować o zwroty. A jak Ty się spodziewasz terminowego wyjazdu?
Hana 51
Jak będziesz"próbować" dzwonić o zwroty to proszę o informację oferty naszego NFZ z danego dnia
Hana51 pisze:Wienia Mam również tak jak Ty numer 6tys. z hakiem. Spodziewam się września, ale też będę próbować o zwroty. A jak Ty się spodziewasz terminowego wyjazdu?
Hana 51
Jak będziesz"próbować" dzwonić o zwroty to proszę o informację oferty naszego NFZ z danego dnia