Szalona Paczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Re: Szalona Paczka

Post autor: ewana »

Witam w burzowy dzień ,u mnie zagrzmiało i popadło ,teraz bez słońca :( Dani wrócisz -na to liczę :D A Gienia może być zajęta przy buraczkach ,bo ostatnio pisała ,że jej buszownik z lasu wszystkie zeżarł :lol: Miłego dnia :)
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 259 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Jestem , jestem :D nie pilnowałam buraczków :lol: :lol: tylko komputer mi wysiadł :evil: , nowy , na gwarancji ;) , starego przywróciłam do łask i jestem :lol:

Witam Wszystkich :serce:

Więcej jutro , muszę privy odpisać ;)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

No i zguba się znalazła :D już chciałam detektywów zatrudnić :D :lol:
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2018 19:01
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alutka 114 »

Dzień dobry :D
Rano było bardzo ciepło i przyszły alerty ostrzegawcze, póki co były tylko niewielkie opady deszczu, oby na tym się skończyło.
Gieniu tak to jest nawet nowy sprzęt czasami zawodzi ;)
Miłego wieczoru :D
Awatar użytkownika
bardzyk2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 cze 2020 14:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękowano: 7 razy

Post autor: bardzyk2 »

Hej

Ewanko, jestem do 25.06. w sanatorium ze zwrotów. Ustroń, Wisłę, Brenną znam jak przysłowiową własną kieszeń. Jeździlam tu jako dziecko, oblazłam wszystkie góry i górki Beskidu Śląskiego i Żywieckiego jako młodzieżówka :mrgreen:, teraz od 15 lat jeżdżę co roku z wnukami. Tu jest pieknie i już. Nie znudzilo mi się 😁. Moje sanatorium jest ok, pięknie położone, w lesie na górce, oddalone od ruchu i zgiełku. Coś tam skrobnęłam w oceń sanatorium, ale więcej po powrocie, bo piszę z telefonu a nie idzie mi to najlepiej, przepraszam za błędy.
Wszystko jest super, tylko jedzenie jest okropne, bo nie tylko wszystkie ubrania schudną, ale wagi też będą uszkodzone i wysoce nie wiarygodne!!! 🙈
Dziś raczej pochmurno, parę razy lało a teraz dymi się z gór jak z garnków.
Pozdrawiam wszystkich bardzo, bardzo serdecznie :serce: :kwiat: :serce:
Do sanatorium Równica jest 15 minut spacerkiem ale liczymy, że wirus nie lubi chodzić pod górkę 😁
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Tak , Gienia wróciła , jakaś tajemnicza :lol: , hm..Ysemu też komp padł i nie było go :lol: ;) .
Jakieś zbiegi okoliczności :D , Ewanko wracam jak bumerang czasem :D , pada coś tam z nieba ale burzy nie było i mam nadzieję , że nie będzie .
Bardzyku :serce: , może zostań tam ciutkę dłużej ? :) Sama mówiłaś , że zbierasz do skarpety ;) ale żartuję , rzecz jasna , korzystaj ile się da .
Atinka to chyba dziś wraca zza granicy 8-) , Alutko , Ty w domku ? :)
Małgoś , wiesz ile byś zapłaciła za tego ,,poszukiwacza " ? Jak coś to złożylibyśmy się i Gienię odnalazłby :D . Zbyszek odezwał się strasząc nas cenami , dobrze , że nie jadę nad polskie morze choć za kieszeń i tak muszę trzymać się :roll: , ale może nie będzie więcej okazji , kto to wie w dzisiejszych czasach :shock: .
Marzenka nawet na wynajmie :lol: ;) ale pozbyła się tych 40-stu okien .
Chyba zaczynam pyskolić , spokojnie , tylko żartuję :D .
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2018 19:01
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alutka 114 »

Danii tak w domku jestem, tydzień temu wróciłam z kilkudniowego wypadu, wypoczęłam i naładowałam baterie :D i szykuję się na kolejną artroskopię termin wyznaczony na 29 czerwca.
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Alutko , pamiętam , że wyjeżdżałaś . Ale zobacz jak nam to potrzebne aby poczuć się lepiej psychicznie i fizycznie a pomaga , zadziwiające wręcz :D .
Też tupam nóżką i czekam a czas mi się wlecze .
Niech Ci ta atroskopia pomoże i tego Ci życzę z całego :serce: .
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: ewana »

Bardzyku super zrobiłaś ,że skorzystałaś ze zwrotów,to dobry miesiąc na wyjazdy ,bo lipiec i sierpień jest dość męczący z uwagi na szczyt turystyczny i trudno znależć tak zwany cichy kąt. WYPOCZYWAJ Basiu i ładuj akumulator na zaś :serce: :kwiat: Pozdrawiam cieplutko i oby pogoda dopisała. Dani cieszę się ,że zajarzałaś ,możesz codziennie to robić -serdeczności :serce: :serce: :kwiat:Miłego wieczoru. :)
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ewanko , wiem , że mogę zaglądać codziennie ale nie zawsze jest czas czy chęć . Ale miło mi , że w taki sposób podchodzisz do tego :serce: i zawsze będę o tym pamiętać :? .
Miłego wieczoru i dobrej nocki :kwiat: :serce: .
Coś obejrzę i lulciu :) .
ODPOWIEDZ