Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wienia pisze:Hana51 według tego co napisał fundusz 22 miesiace mija w lipcu,ale to wakacje i wiem że są opóźnienia a mnie wrzesień baaardzo nie pasuje.Gdybym wiedziała ,ze dostanę w sierpniu, dałabym sobie spokój z tymi zwrotami.Do końca nie można przewidzieć
Wienia, Ja również miałam mieć na lipiec. Wydłużyło mi się do września. Również nie mogę wziąć urlopu w tym czasie. Interesuje mnie tylko lipiec i sierpień. Tylko wtedy mam urlop. Niestety Choć osobiście chętnie pojechałabym we wrześniu
Kiedy ja wydzwaniałam o zwroty to panie same zachęcały aby dzwonic dwa ray dziennie ... nie dały odczuć, ze zawracam im głowe. Mi sie nie trafiły bo potrzebowałam dwa w góry. Ale życzę innym udanego polowania.
Bogutka
Mój fundusz dzisjaj pracował pełną parą ,ponad 200 skierowań wydano .Żeby nikt im w pracy nie przeszkadzał telefony wyłaczyli i ze zwrotów dzisiaj nici.