Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam,
Wyjeżdżam 3 maja do Iwonicza do sanatorium Ziemowit. Mam wykształcenie humanistyczne, lecz pasjonuję się astrofizyką i informatyką. Mam 49 lat, jestem wysoki i szczupły. Lubię dobre książki (na złe szkoda czasu), wszelkie rozrywki umysłowe (np. szachy, brydż) oraz wycieczki po bliższej i dalszej okolicy. Będę samochodem. Czy znalazłaby się jakaś sympatyczna kuracjuszka, która dzieliłaby ze mną zainteresowania i pokój? Niestety w Ziemowicie większość pokoi z łazienkami to dwójki. Dla wyjaśnienia: nie oczekuje od współkuracjuszki seksu. Wystarczy mi miła rozmowa, miłe towarzystwo i wspólne piesze oraz samochodowe wycieczki.
Aha, może ktoś mógłby podzielić się informacjami na temat tego sanatorium? Jak wyglądają pokoje? Czy da się jakoś mieszkać przez 24 dni w pokoju „jedynce” typu studio. Słyszałem, że wtedy łazienka jest dzielona z pokojem dwuosobowym? Jak wygląda sprawa czajników do gotowania wody (czytałem opinie w necie, że jest z tym nie najlepiej). I ważna dla mnie kwestia. Czy łóżka w pokojach mają ograniczniki (deski lub pręty) od strony nóg? Przy moim wysokim wzroście to dla mnie ważne. A jeśli są te ograniczniki, to czy można je samodzielnie za pomocą śrubokrętu i kombinerek zdemontować? Jak wygląda sprawa wyżywienia? Czy ktoś tam był na diecie bezglutenowej? Jeśli tak to jakie wrażenia? Czy jest jakaś mała lodówka w pokoju? Co z internetem w pokojach (czy jest wi-fi)?
Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
A może ktoś by się chciał ze mną zabrać samochodem z Warszawy lub Radomia?
Witaj:)Byłam kilka lat temu/chyba 4/ akurat w tym sanatorium lecz w pokoju wieloosobowym/3 osoby/.Warunki mieszkalne i wyżywienie jak dla mnie były znośne:)do spania były tapczaniki jednoosobowe,a więc bez żadnych ograniczników u nóg:)Wszystkie zabiegi są na miejscu więc komfortowo:)Jeśli jeszcze coś chcesz wiedzieć to pisz:)Życzę miłego wypoczynku:)
anulka63 pisze:Witaj:)Byłam kilka lat temu/chyba 4/ akurat w tym sanatorium lecz w pokoju wieloosobowym/3 osoby/.Warunki mieszkalne i wyżywienie jak dla mnie były znośne:)do spania były tapczaniki jednoosobowe,a więc bez żadnych ograniczników u nóg:)Wszystkie zabiegi są na miejscu więc komfortowo:)Jeśli jeszcze coś chcesz wiedzieć to pisz:)Życzę miłego wypoczynku:)
Czy jest płatny parking?Jakie były wycieczki i czy podobały ci sie ?
Jakie zabiegi polecasz?
JAK oceniasz higiene i czystość?
Dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam .Ola