Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam, gdy chciałam zrobić rezerwację na pokój jednoosobowy recepcjonistka w sanatorium powiedziała,że jedynki są tylko dla osób z zaświadczeniem lekarskim. Zapytałam o jakie zaświadczenie chodzi. Odpowiedziała: "lekarz będzie wiedział". Czy ktoś wie o co chodzi?
nie mam w tym względzie doświadczenia ale z tego co wiem to np. w Dźwirzynie wszystkie jedynki mieli lekarze którzy tu przyjechali kurować się i nie wszedzie się przestrzega kryteriow przyznawania jedynek
Witam Mojej znajomej do otrzymania jedynki wystarczyło to, że lekarz napisał że cierpi na bezsenność. Jeżeli komuś zależy na jedynce, to warto lekarza o takie zaświadczenie poprosić.
na liście uprzywilejowanych twardo stoją lunatycy...
jakby co - to uderzać do rzecznika ...
chodzących po dachach sanatoriów..
przy świetle księżyca...
to przyjemne czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
.
Ja w sprawie jedynki telefonowałam,powiedziano mi że już na ten termin nie ma.Przedstawiłam swój problem medyczny,kazano mi to napisać i wysłać mailem.Spytałam,czy dołączyć skany dokumentacji-nie było potrzeby.10 minut po wysłaniu maila otrzymałam telefon,że jedynkę mam zagwarantowaną.
Każde miejsce chyba rządzi się swoimi prawami i wymogami.Nigdy tak do końca nie wiadomo,czy uwzględnią i czego będą potrzebować