Dom Zdrojowy w Szczawnie Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
aga38
Na forum od: 29 kwie 2011 09:46

Dom Zdrojowy w Szczawnie Zdrój

Post autor: aga38 »

Szczawno Zdrój05.05.11Dom Zdrojowy wybiera się tam ktoś :?: :) :)
jaga
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2011 22:39

Re: witam

Post autor: jaga »

Witam.Byłam w Domu Zdrojowym w Szczawnie od 14.02do 7.03.2011 i spotkałam się z niezbyt dobrym przyjęciem.Otóż po kilku godzinach podróży zrobiono spęd na holu i po 4 godzinach oczekiwania stwierdzono że nie ma dla kilkunastu kuracjuszy miejsca wyznacznego na skierowaniu.Porozsyłano nas po innych sanatoriach i dopiero po interwencji u Dyrektora Dolnośląskich Uzdrowisk po 9 dniach przeprowadzka do Domu Zdrojowego.Opisuję moją przygodę ku przestrodze innych kuracjuszy.Miejsce leczenia zawarte w skierowaniu jest wiążące i proszę nie dać sobie wmówić że jest inaczej,Panie w recepcji niemiłe i wprowadzają kuracjuszy w błąd.Pozdrawiam i życzę miłego pobytu i owocnej rehabilitacji.
aga38
Na forum od: 29 kwie 2011 09:46

Re:Szczawno Zdroj

Post autor: aga38 »

Dziękuję za opisanie P.Jago trochę już poczytałam na temat tego sanatorium mam mieszane uczucia jechać niestety muszę co będzie dalej czas pokaże gorąco pozdrawiam ;)
ODPOWIEDZ