Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Casablanka83, z Iławy to trochę nie po drodze Chcemy z koleżanką do Krynicy z kimś się zabrać, milej minie podróż i będzie wygodniej. Jak do tej pory cisza w tej sprawie...nikt nas nie chce zabrać, a takie fajne dziewczyny jesteśmy
Byłam w Mielcu 10listopada-1grudnia. Jak wszędzie są plusy i minusy. Pokoje głównie trzyosobowe, dwójki tylko dla małżeństw, których zresztą była zdecydowana przewaga. Mieszkałam na drugim piętrze, od Pułaskiego. Pokój bardo ładny, czysty, łóżko super wygodne, pościel nowa. Posiłki smaczne i gorące- jadłam na drugiej turze. Mało owoców, zero jogurtów. Ale na pewno nikt głodny nie chodził. Minusem (lub plusem dla spacerowiczów) jest odległość, Mielec jest na szarym końcu Krynicy, a na miejscu nie ma kawiarni. Całą rozrywką stół do tenisa. Baza zabiegowa dobra, wszystko na miejscu. Personel miły. Za pokój trzyosobowy z telewizorem, czajnikiem i opłatą klimatyczną zapłaciłam 326zł. Bardzo chętnie pojadę jeszcze do Krynicy, może być nawet znowu Mielec.