Szpital Uzdrowiskowy nr1 w Ciechocinku

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
leon
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 16 gru 2009 10:57

Szpital Uzdrowiskowy nr1 w Ciechocinku

Post autor: leon »

witam czy ktoś był w tym sanatorium jakie są tam warunki : zakwaterowanie,zabiegi.Ponownie prosze o jakieś informacje.
bąbel
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 12 paź 2010 12:34

Re: Szpital Uzdrowiskowy nr1 w Ciechocinku

Post autor: bąbel »

Proponuję wejść na stronę uzdrowiska ciechocinek - w zakładce Szpital Uzdrowiskowy nr 1 jest wiele informacji. Moim zdaniem wszystko ok.
Marzena1973
Na forum od: 02 kwie 2013 14:01

Post autor: Marzena1973 »

Witam ,własnie wrócilam ze szpitala numer 1 w Ciechocinku jestem bardzo zadowolona z pobytu akurat w tym senatorium :D zabiegi bardzo mi pomogly :D kuracjusze na 6 jedzenie super smaczne personel na 6 naprawde polecam !!!!!!!!!!!!! Jak mi sie uda wyjade za rok z moja kolezanka serdeczna którą tam poznałam .Grażynka pozdrawiam w czerwcu jestem u ciebie.Marzena. ;)
bista
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 maja 2011 21:13
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: bista »

Wyjeżdżam 18 lipca do Szpitala Uzdrowiskowego nr 1. Może ktoś się też tam wybiera w tym terminie? A może ktoś już tam był i zdradzi nieco aktualnych informacji o tym sanatorium (oprócz tego, co jest w Internecie:)) :D
agiatis
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2013 16:09
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: agiatis »

Hej,
Bardzo różny standard , w zależności od tego, w której części jest się zakwaterowanym. Stara część bardzo kiepska, nowsza dużo lepsza.( stąd skrajne opinie na forum) Niestety w czasie wakacji jest dużo kuracjuszy tzw. "pełnopłatnych" , więc miejsc w nowszej części , jak na lekarstwo. Niestety, ja też dostałam w tym terminie sanatorium . Jestem średnio zadowolona, ale nie mogę zamienić skierowania. Blok zabiegowy jest ok.
Pozdrawiam ,
Aga
ODPOWIEDZ