Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam ,własnie wrócilam ze szpitala numer 1 w Ciechocinku jestem bardzo zadowolona z pobytu akurat w tym senatorium zabiegi bardzo mi pomogly kuracjusze na 6 jedzenie super smaczne personel na 6 naprawde polecam !!!!!!!!!!!!! Jak mi sie uda wyjade za rok z moja kolezanka serdeczna którą tam poznałam .Grażynka pozdrawiam w czerwcu jestem u ciebie.Marzena.
Wyjeżdżam 18 lipca do Szpitala Uzdrowiskowego nr 1. Może ktoś się też tam wybiera w tym terminie? A może ktoś już tam był i zdradzi nieco aktualnych informacji o tym sanatorium (oprócz tego, co jest w Internecie:))
Hej,
Bardzo różny standard , w zależności od tego, w której części jest się zakwaterowanym. Stara część bardzo kiepska, nowsza dużo lepsza.( stąd skrajne opinie na forum) Niestety w czasie wakacji jest dużo kuracjuszy tzw. "pełnopłatnych" , więc miejsc w nowszej części , jak na lekarstwo. Niestety, ja też dostałam w tym terminie sanatorium . Jestem średnio zadowolona, ale nie mogę zamienić skierowania. Blok zabiegowy jest ok.
Pozdrawiam ,
Aga