Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Hej wszystkim
Zbieram informacje o tym szpitalu uzdrowiskowym.
Dostałam termin na 16 maja i trochę się stresuję,muszę przyznać.
To mój pierwszy wyjazd do sanatorium...
Jeżeli ktoś coś wie o tym sanatorium,był już tam,proszę piszcie.
Witam. bardzo dobrze trafiłaś. Przede wszystkim zabiegi super. Rehabilitanci do kuracjuszy podchodzą z sercem - przynajmniej ja tego doświadczyłam. W ośrodku piękny duży basen i kriokomora. Pozdrawiam i życzę miłego pobytu.
Witam ,
jadę za 3 tygodnie do 22 wszur ( to skrót Wojskowego Sanatorium) do Ciechocinka, proszę o trochę informacji na temat samego Ciechocinka , czy jest tam kino ? Co trzeba zabrać do sanatorium ( jadę pierwszy raz!!!!!) Wszyscy piszą o tańcach, czy naprawdę trzeba brać "kreację" i szpilki? Właśnie kupiłam sobie dres
Jak długo trwa gimnastyka?
Z góry serdecznie dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
Marta
Dres obowiazkowo,tak samo jak jakis ciuszeki butki na wyjscie na tance chyba ze nie bedziesz wychodzic,lokale tanczace w Ciechocinku masz juz szeroko opisane,milego relaksu i odpoczynku,pozdrawiam
Właśnie wróciłem z 22 wszur,jeśli jedziesz prywatnie to nie polecam a jeżeli z NFZ-u to niezła baza zabiegowa,kłopoty zaczynają się przy ew wykupie dodatkowych usług medycznych.Potańcówki owszem,powodzenie nie zależy jednak od szpilek tylko od tego "czegoś" co masz w sobie.Życzę udanego pobytu
maszmi pisze:Witam ,
jadę za 3 tygodnie do 22 wszur ( to skrót Wojskowego Sanatorium) do Ciechocinka, proszę o trochę informacji na temat samego Ciechocinka , czy jest tam kino ? Co trzeba zabrać do sanatorium ( jadę pierwszy raz!!!!!) Wszyscy piszą o tańcach, czy naprawdę trzeba brać "kreację" i szpilki? Właśnie kupiłam sobie dres
Jak długo trwa gimnastyka?
Z góry serdecznie dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
Marta
Witaj Marto w Ciechocinku jest kino i to nawet nowe.Na fajf troszkę dziwnie byś wyglądała w kreacji i szpilkach.Na wieczornych tańcach też nie ma kreacji balowych miłego wypoczynku a dres obowiazkowo i sportowe obuwie również