Jedlec 12.02

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
MUCZEK62
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 13:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10

Jedlec 12.02

Post autor: MUCZEK62 »

Tak mi'' przyfarciło'',że aż nie wiem co mam robić :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :shock: :shock:
forumowicz

Re: Jedlec 12.02

Post autor: forumowicz »

Niooooooo ...przyfarciło ;) :twisted: ale to nie koniec świata ;) ...no może troszeczkę :roll: ;) :lol: :lol: Co masz robić :?: Użyj swojego wdzięku, oczaruj Panią w KRUS-ie i zamień na inną miejscowość. Pokombinuj :lol: Powodzenia :kwiat:
MUCZEK62
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 13:02
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: MUCZEK62 »

Porozmawiałem z miłą panią z recepcji,użyłem uroku o którym mówisz,porozmawialiśmy o ''swoich nosach'',o preferencjach kulinarnych itp.
W KRUS-ie po dzisiejszym dniu to jestem ''spalony''.Usłyszałem że p .doktor zakwalifikowała mnie do Jedlca i nic nie dadzą zmiany terminu,bo jak mi zmienią termin to też na Jedlec.
WILGA 55
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 07 maja 2014 18:18

Post autor: WILGA 55 »

Z czystej ciekawości spojrzałam, gdzie ten Jedlec :shock: :shock: :shock: :shock: Ale odludzie....
forumowicz

Tam diabeł dobranoc mówi ;) :lol: :lol:
WILGA 55 tak z czystej ciekawości poczytaj jeszcze sobie opinie :shock: :lol:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Muczek ...współczuję z Kołobrzegu ...myślę ,że następną rehabilitację pewnie też dostanę w Jedlcu :shock: :shock: :shock: Składam szczere kondolencje biedaku ...jak dla mnie na Jedlec to szkoda kasy ,tyle Ci powiem :evil: :evil:
WILGA 55
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 07 maja 2014 18:18

Post autor: WILGA 55 »

6basia6 - poczytałam. Tam nawet z zasięgiem problem! Ale za to pani dyrektor mila..... :lol: :lol: :lol:
forumowicz

MUCZEK62 pisze:Porozmawiałem z miłą panią z recepcji,użyłem uroku o którym mówisz,porozmawialiśmy o ''swoich nosach'',o preferencjach kulinarnych itp.
W KRUS-ie po dzisiejszym dniu to jestem ''spalony''.Usłyszałem że p .doktor zakwalifikowała mnie do Jedlca i nic nie dadzą zmiany terminu,bo jak mi zmienią termin to też na Jedlec.
Oni w każdym KRUS-ie tak mówią, bo muszą kimś zapełnić miejsca. Ja osobiście miałam takie zdarzenie. Pani z KRUS zadzwoniła do mnie w marcu i mówi mi, że lekarz orzecznik zakwalifikował mój wniosek pozytywnie i mają dla mnie propozycję wyjazdu do Szklarskiej Poręby za dwa tygodnie. Tak szybko, bo jakaś Pani zachorowała i zwolniło się miejsce. Na moją odpowiedź, że wolałabym nad morze, usłyszałam, że moje schorzenie kwalifikuje się tylko do Szklarskiej Poręby i jeśli to będzie termin późniejszy, to też będzie to samo miejsce. Nie upłynęły trzy tygodnie i znów telefon z KRUS z propozycją wyjazdu na turnus świąteczny do Świnoujścia. Tym razem Pan i śpiewka, że lekarz orzecznik zakwalifikował mnie tylko do Świnoujścia :P :P W końcu dopięłam swego i pojechałam wtedy kiedy chciałam i gdzie chciałam, czyli nad morze w czerwcu :D I jaki z tego morał :?: :lol: :lol:
forumowicz

WILGA 55 :kwiat: tam z nudów to tylko w alkoholizm można wpaść ;) :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 5 razy

Post autor: Princi »

Basia :kwiat: po takim wyjeździe to już tylko nocne gadanie ;)... wycieczki krajoznawcze ;) ......degustacje kompocików ;) :lol: :lol:
ODPOWIEDZ