Mam termin 25-15/08/11-Lwigród Krynica Zdrój Bardzo się boję

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
IRA55
Na forum od: 18 maja 2011 20:30

Mam termin 25-15/08/11-Lwigród Krynica Zdrój Bardzo się boję

Post autor: IRA55 »

Proszę o praktyczne porady. 10 lat temu przeżyłam koszmar. Chcę spróbować!
Czy istnienie możliwość aby sobie dopłacić do luksusu .Proszę o szybką odpowiedz! Plis?
IRA55
Na forum od: 18 maja 2011 20:30

Re: Mam termin 25-15/08/11-Lwigród Krynica Zdrój Bardzo się

Post autor: IRA55 »

Będę jechała z Kielc samochodem!
Mogę mieć towarzystwo.
Proszę o informację, czy nikt nie był w b.r. w Lwigrodzie? Plis :lol: :lol:
Halszka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 22 lut 2011 23:19

Post autor: Halszka »

Byłam w tym Sanatorium - moja opinia w "Oceń Sanatorium" nie jest w pełni obiektywna, ponieważ nie mając możliwości załatwienia pokoju 1-osobowego/rozmawiałam z Manegerem zaraz po otrzymaniu skierowania z NFZ/ pojechała ze mną mama,której załatwiłam prywatny pobyt rehabilitacyjny.
W związku z tym miałam pokój dwuosobowy /co jest niemożliwe dla kuracjusza z NFZ-do dwójek dostawiane jest dodatkowe łóżko,ciasnota niemożliwa/.Ponieważ moja mama jest osobą po 80-tce nie mogłam jej zostawić samej na "komercji" /posiłki w innej sali/ musiałam dopłacić do wyżywienia w kwocie 21zl za dobę.Stanowiło to pokażną kwotę,ale nie miałam innego wyjścia.Dlatego nie mogę się wiążąco wypowiadać odnośnie posiłków sanatoryjnych,ale i te dla prywatnych pozostawały wiele do życzenia, przede wszystkim odnośnie przyprawiania potraw.Nie polecam diety!!!!Dietetyk, o ile nadal jest ta sama osoba,zupełnie nie potrafi zaproponować jadłospisu,przecież kwestia odpowiedniego przyprawienia potrawy nie powinna być problemem!!!!
Ponadto sprawa przyjmowania kuracjuszy w dniu przyjazdu również woła o pomstę do nieba.Ludzie zmęczeni po podróży oczekują w horendalnej kolejce na załatwienie spraw związanych z zakwaterowaniem - paranoja!!!! Samo Sanatorium położone w cenrtum miasta, dojazd np. autobusem niezły, nie trzeba dojeżdżać do dworca, należy wysiąść przystanek wcześniej /przystanek Hawana/ i po prostu dojść kilkaset metrów.
Życzę udanego pobytu,a przede wszystkim pogody i miłego towarzystwa, a będzie nieżle.Pozdrawiam Halszka
frantz45
Na forum od: 26 maja 2011 09:04

Post autor: frantz45 »

Jeśli chcesz wiedzieć coś bardziej konkretnego to mogę służyć paroma informacjami.Byłem w tym ośrodku od 1-22 maja tego roku na NFZ-skim turnusie sanatoryjnym.
Wiesia
Na forum od: 07 lip 2011 15:18

Post autor: Wiesia »

Miła Pani, proszę się niczego nie obawiać i jechać śmiało do pięknej Krynicy. Ażeby żle wspominać Krynicę(w jakimkolwiek ośrodku) trzeba być wyjątkowym sknerą. A Lwigród jest pięknym ośrodkiem(byłam w tamtym roku)- ładnie położonym, po generalnym remoncie. Jest tam czyśćiutko i komfortowo ,miła obsługa,(gabinety SPA-atpropos luksusów).Na windę która wolno chodzi można przymknąć oko( schody dobrze wpływają na kondycję i brzuszki) Jedynkę również da się odpowiednio wcześnie załatwić, a jeżeli nie proszę wziąć to co ześle" Góra"-bo może być super towarzystwo. Jeżeli jest Pani pogodnie nastawiona do życia i ludzi(a czuję,że tak) ,to i taki będzie pani pobyt w tym miejscu. Jak wiadomo "przyciągamy tylko to czym sami jesteśmy " Życzę miłego pobytu !
ODPOWIEDZ