Mam termin 25-15/08/11-Lwigród Krynica Zdrój Bardzo się boję
Mam termin 25-15/08/11-Lwigród Krynica Zdrój Bardzo się boję
Czy istnienie możliwość aby sobie dopłacić do luksusu .Proszę o szybką odpowiedz! Plis?
Re: Mam termin 25-15/08/11-Lwigród Krynica Zdrój Bardzo się
Mogę mieć towarzystwo.
Proszę o informację, czy nikt nie był w b.r. w Lwigrodzie? Plis
Re: Mam termin 25-15/08/11-Lwigród Krynica Zdrój Bardzo się
W związku z tym miałam pokój dwuosobowy /co jest niemożliwe dla kuracjusza z NFZ-do dwójek dostawiane jest dodatkowe łóżko,ciasnota niemożliwa/.Ponieważ moja mama jest osobą po 80-tce nie mogłam jej zostawić samej na "komercji" /posiłki w innej sali/ musiałam dopłacić do wyżywienia w kwocie 21zl za dobę.Stanowiło to pokażną kwotę,ale nie miałam innego wyjścia.Dlatego nie mogę się wiążąco wypowiadać odnośnie posiłków sanatoryjnych,ale i te dla prywatnych pozostawały wiele do życzenia, przede wszystkim odnośnie przyprawiania potraw.Nie polecam diety!!!!Dietetyk, o ile nadal jest ta sama osoba,zupełnie nie potrafi zaproponować jadłospisu,przecież kwestia odpowiedniego przyprawienia potrawy nie powinna być problemem!!!!
Ponadto sprawa przyjmowania kuracjuszy w dniu przyjazdu również woła o pomstę do nieba.Ludzie zmęczeni po podróży oczekują w horendalnej kolejce na załatwienie spraw związanych z zakwaterowaniem - paranoja!!!! Samo Sanatorium położone w cenrtum miasta, dojazd np. autobusem niezły, nie trzeba dojeżdżać do dworca, należy wysiąść przystanek wcześniej /przystanek Hawana/ i po prostu dojść kilkaset metrów.
Życzę udanego pobytu,a przede wszystkim pogody i miłego towarzystwa, a będzie nieżle.Pozdrawiam Halszka