Właśnie otrzymałam skierowanie do Inowrocławia - Przy Tężni, ul. Przy Stawku, czy mogę prosić o jakieś opinie i rady dotyczące tego miejsca?? Dziękuję i pozdrawiam
Inowrocław - Przy Tężni, ul. Przy Stawku
-
karolinan22
- Kuracjusz

- Na forum od: 15 cze 2015 12:24
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 0
Inowrocław - Przy Tężni, ul. Przy Stawku
Właśnie otrzymałam skierowanie do Inowrocławia - Przy Tężni, ul. Przy Stawku, czy mogę prosić o jakieś opinie i rady dotyczące tego miejsca?? Dziękuję i pozdrawiam
- Narewka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 33
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowano: 16 razy
Re: Inowrocław - Przy Tężni, ul. Przy Stawku
Inowrocław jest piękny, a o tej porze jest tam wspaniale.
Udanego pobytu..
-
karolinan22
- Kuracjusz

- Na forum od: 15 cze 2015 12:24
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 0
-
forumowicz
Powodzenia
- Narewka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 33
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowano: 16 razy
Obiekt jest po generalnym remoncie już od kilku lat, dostali dotację unijną i doskonale ją wykorzystali.Absolutnie wszystkie zabiegi na miejscu, w nowoczesnej bazie zabiegowej.Oaza jest tak daleko, ze nigdy nikomu pewnie nie przyszło do głowy, aby współpracować. A teraz, jak pisałam wcześniej, trwa budowa, nie remont.We wrześniu ma być oddany nowy segment, kilkupiętrowy, z pokojami dla kuracjuszy.
Moim zdaniem i nie tylko moim, pisz o sanatoriach, w których byłaś, co sama widziałaś, a nie posiłkuj się informacjami z internetu.
-
forumowicz
Niepotrzebnie mi ubliżasz. Wcale nie piszę bzdur. Każdy może mieć swoje zdanie.
Piszesz, że byłeś w tym sanatorium niedawno. No to masz świeże spojrzenie na temat, ale to są tylko twoje opinie
Byłeś tam, masz zdjęcia, to dawaj
Ja też przebywałem w Inowrocku, właśnie w Oazie, ale trochę poznałem byłe Kolejowe. Może tylko trochę, ale jednak poznałem. I co?
-
forumowicz
Jak to co? Byłes tam, masz zdjecia, to dawajAve pisze:Ja też przebywałem w Inowrocku, właśnie w Oazie, ale trochę poznałem byłe Kolejowe. Może tylko trochę, ale jednak poznałem. I co?
-
forumowicz
Zdjęć nie mam.Cermit pisze: Jak to co? Byłes tam, masz zdjecia, to dawaj
-
forumowicz
-
forumowicz
Uniwersytet Wrocławski jest jeszcze dalej i też z nim współpracują. Kapujesz?smuga pisze:Ave to ta współpraca jak się objawiałabo to przecież blisko kilometr miedzy tymi obiektami
![]()