Inowrocław - Przy Tężni, ul. Przy Stawku

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
karolinan22
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 cze 2015 12:24
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 0

Inowrocław - Przy Tężni, ul. Przy Stawku

Post autor: karolinan22 »

Witam,
Właśnie otrzymałam skierowanie do Inowrocławia - Przy Tężni, ul. Przy Stawku, czy mogę prosić o jakieś opinie i rady dotyczące tego miejsca?? Dziękuję i pozdrawiam ;) :serce: :serce:
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy

Re: Inowrocław - Przy Tężni, ul. Przy Stawku

Post autor: Narewka »

Poszukaj tu , na forum, było bardzo dużo opisów i nawet zdjęcia były. Powiem tylko , ze bylam tam już 5 razy, ostatnio w kwietniu i pewnie jeszcze pojadę. Jeżdżę na 2 tyg.turnusy rehabilitacyjne.Sanatorium chyba najlepsze w Inowrocławiu, położone przy tezni i parku, wszystkie zabiegi na miejscu, basen i grota solna też jest.Jedzenie smaczne, pokoje za to niewielkie, sporo jedynek.Aktualnie trwa budowa nowego segmentu, ale to w niczym nie przeszkadza kuracjuszom.
Inowrocław jest piękny, a o tej porze jest tam wspaniale.
Udanego pobytu..
karolinan22
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 cze 2015 12:24
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: karolinan22 »

Baaaaaaaaaaaardzo dziękuję ;) :serce: :serce:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dawniej było to Sanatorium Kolejowe. Kiedyś organizowali świetne potańcówki, teraz nie wiem. Dobre położenie, w parku. Zabiegi z reguły na miejscu, w niektórych przypadkach współpracują z sanatorium Oaza. Cóż remontują obiekt, bo już się sypał.
Powodzenia :)
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy

Post autor: Narewka »

Jak zwykle piszesz bzdury, piszesz, aby nabijać posty.Jedno tylko się zgadza, to było sanatorium kolejowe.
Obiekt jest po generalnym remoncie już od kilku lat, dostali dotację unijną i doskonale ją wykorzystali.Absolutnie wszystkie zabiegi na miejscu, w nowoczesnej bazie zabiegowej.Oaza jest tak daleko, ze nigdy nikomu pewnie nie przyszło do głowy, aby współpracować. A teraz, jak pisałam wcześniej, trwa budowa, nie remont.We wrześniu ma być oddany nowy segment, kilkupiętrowy, z pokojami dla kuracjuszy.
Moim zdaniem i nie tylko moim, pisz o sanatoriach, w których byłaś, co sama widziałaś, a nie posiłkuj się informacjami z internetu.
forumowicz

Narewka,
Niepotrzebnie mi ubliżasz. Wcale nie piszę bzdur. Każdy może mieć swoje zdanie.
Piszesz, że byłeś w tym sanatorium niedawno. No to masz świeże spojrzenie na temat, ale to są tylko twoje opinie :)
Byłeś tam, masz zdjęcia, to dawaj ;)
Ja też przebywałem w Inowrocku, właśnie w Oazie, ale trochę poznałem byłe Kolejowe. Może tylko trochę, ale jednak poznałem. I co?
:)
forumowicz

Ave pisze:Ja też przebywałem w Inowrocku, właśnie w Oazie, ale trochę poznałem byłe Kolejowe. Może tylko trochę, ale jednak poznałem. I co? :)
Jak to co? Byłes tam, masz zdjecia, to dawaj ;) :lol:
forumowicz

Cermit pisze: Jak to co? Byłes tam, masz zdjecia, to dawaj
Zdjęć nie mam.
forumowicz

Ave to ta współpraca jak się objawiała :?: bo to przecież blisko kilometr miedzy tymi obiektami :roll: :roll:
forumowicz

smuga pisze:Ave to ta współpraca jak się objawiała :?: bo to przecież blisko kilometr miedzy tymi obiektami :roll: :roll:
Uniwersytet Wrocławski jest jeszcze dalej i też z nim współpracują. Kapujesz?
ODPOWIEDZ