Aktualna opinia o Zimowicie - Iwonicz Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Terika
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 25 maja 2013 14:43
Oddział NFZ: Lubelski

Aktualna opinia o Zimowicie - Iwonicz Zdrój

Post autor: Terika »

Witam i pozdrawiam Wszystkich forumowiczów.

Proszę o opinię o tym sanatorium osoby ,które ostatnio tam były . ;)
Pola46
Na forum od: 28 cze 2015 16:12

Re: Aktualna opinia o Zimowicie - Iwonicz Zdrój

Post autor: Pola46 »

Wróciłam z Ziemowita we wtorek tj 23.06.2015. Było fantastycznie. Dużo pokoi jest po remontach. Duże powierzchnie. Atmosfera bardzo przyjazna. Oprócz Pani Beaty z fizjoterapii, która do wszystkich ma jakieś "ale" wszyscy są mili i sympatyczni. Polecam wycieczki, "Krakowiaka" jeżeli lubisz potańczyć i spacery po szlakach np na Przymiarki, gdzie jest przepiękny widok, do Klimkówki tam jest przepiękny maleńki kościółek. Życzę fantastycznego towarzystwa i ładnej pogody. Jeżeli jedziesz autobusem proponuję zadzwonić do Ziemowita i zamówić samochód w celu podwiezienia do sanatorium, ponieważ jest dość wysoko.
Pozdrawiam wszystkich kuracjusz z mojego turnusu.
Terika
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj Pola46.
Serdecznie dziękuję za Twoją opinię .Jeśli możesz to podaj nr.pokoju -jeśli Twój też był po remoncie lub znasz inne nr.pokoi po remoncie,słonezny i z balckonem.(ale mam wymagania -hi,hi)Jadę z ZUS-u 30-lipca.Pozdrawiam cieplutko :D
Pola46
Na forum od: 28 cze 2015 16:12

Post autor: Pola46 »

Pokój 219 - Jedynka, 118; 116 - trójka, 8 - dwójka ale bez balkonu. Nie pamiętam numeru, ale na samej górze na końcu - studio jedynka + dwójka.
Terika
Kuracjusz
Kuracjusz

Wielkie dzięki Pola46 :)
ODPOWIEDZ