Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Teri5 pisze:Szukam osób wyjeżdzających w tym terminie do Polanicy Zdrój.
Pozdrawiam
Teresa
witaj Ter5 jestem monisia---jade do Polanicy Zdrój do sanatorium "Wielka Pieniawa" od 2 sierpnia 2011 przymierzam się do PKp lub PKS ale koleżanka poznanianka podpowiedziała mnie połączenie z Poznania z 2 przesiadkami----nie mogę dźwigać walizki----szok----buszuje nadal w necie aby złapać coś bezpośrednio do Polanicy a czy ty ter5 pojedziesz autkiem przez Poznań?
Witaj Monisiu!
Nie było mnie przez tydzień, dlatego dopiero się odzywam.
Niestety, ja jadę z Radomia. Przeraża mnie te 420 km, ale na dzwiganie bagażu też nie mam specjalnie ochoty. Myślałam, że znajdzie się ktoś do wspólnej podrózy. Miło mi, że się odezwałaś. Tu można jakoś skontaktować sie na priv, ale ja nie wiem jak.
Myślę, że znajdziesz jakieś lepsze połączenie. Mam nadzieę, że się poznamy. Odezwij się.
Pozdrawiam Teresa
witaj Terenia jesli bedziesz w tym samym terminie jak ja tzn od 2 sierpnia 2011 to ja jestem w Wielkiej Pieniawie a priv na imię mam Hanna moje skype pisarka231 a gg6960626 milego wypoczynku pozdrawiam slonecznie Hanusia
HEJ! Sprawdż post /Wyjeżdżam do sanatorium 02.08.2011 do Polanicy Zdrój/ Napisałam ci tam o lepszym połączeniu jedna przesiadka we Wrocławiu .Masz tam nawet podane godziny .Post z dnia 18.07.2011.Pozdrawiam