Szczawnica

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Szczawnica

Post autor: Zosia »

Witam ! Na tydzień prywatnie chciałabym pojechać do Szczawnicy bo w kolejce numer jeszcze daleki :( może ktoś zna dobrą przystań ? Byłabym wdzięczna :)
ZIGI
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2011 01:16

Re: Szczawnica

Post autor: ZIGI »

hejka Zosia ja często pod tym adresem nocowałem znam tych właścicieli co prowadzi pensjonat maja pokoje z łazienkami w Szczawnicy dolnej jest gdzie samochód zostawić dogodne miejsce na wypady po okolicy można załatwić wyżywienie wystarczy pogadać z panią Marysią są tez w pobliżu knajpki jakbyś miała ochotę na żywienie się poza pensjonatem ale wybór pozostawiam tobie pozdrawiam ZIGI
ZIGI
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Ale gapa ze mnie nie dałem adresu ze stronką hihi już się poprawiam ;) ;) i życzę udanego wypoczynku ZIGI :D
krysia55
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2011 10:10

Post autor: krysia55 »

Zosiu! jest oferta w Hutniku w Szczawnicy,wejdż na ich stronę,może Cię zainteresuje
ZIGI
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witaj Krysiu kiedy byłaś ostatnio w Hutniku ?????? bo z moich informacji to nie jest on wart polecenia pokoje kiepskie nawet na fotach widać ze nic się nic tam nie zmieniło gdy byłem tam osobiście a tym co mi mówił znajomy . Po prostu standart Hutnika się zatrzymał na latach 60 niestety . Upieram się przy mojej propozycji u Naglików to co fotach widać to jest zgodne z rzeczywistością Ocenę co do oferty lokalowej pozostawiam wam oto Hutnik <<<<<< >>>>> oraz u Nglików >>>> życzę słoneczka w Szczawnicy ZIGI
ZIGI
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Hejka to jeszcze ja jeśli ktoś lubi pobyt w ośrodku to o niebo lepszy od Hutnika jest Nawigator >>> >>> ZIGI
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Witam ! Trochę mnie tu nie było a tu proszę jakie dobre informację :) Przede wszystkim bardzo, bardzo i Krysi i Tobie ZIGI dziękuję. Takie namiary to prawdziwe skarby. Przyznam się,że Hutnik nie wzbudził i mojego zaufania. Wolę krócej ale choć odrobinę luksusu :lol: :lol: . Przymierzałam się do pensjonatu Skalny lub hotel Batory choć do Nawigatora też zaglądałam. Szczawnicy nie znam zupełnie. Raz tylko po spływie Dunajcem przeszłam od łódki do autokaru. Chciałabym mieć wszędzie blisko (co nie znaczy że nie lubię chodzić)ale potańczyć też lubię :) Do mieszkania na pokojach trochę się zraziłam. W Ustroniu właścicielka czekała na mnie codziennie i sprawdzała godzinę . Nie szwendam się nocami jednak lubię mieć trochę intymności . Mam jeszcze trochę czasu więc się na coś zdecyduję . Jeszcze raz dzięki ! Pozdrawiam
ODPOWIEDZ