Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam! Jadę od 27.11.2015 do Szczawnicy lecz do sanatorium Papiernik.Mam tez problem bo mieszkam w Wielkopolsce i pociągiem jadę do Krakowa a z Krakowa busem tylko nie wiem gdzie w Szczawnicy wysiąść mam.Może mi ktoś podpowie gdzie.Z góry dziękuję.
najlepiej będzie jak wysiądziesz na dworcu i wsiądziesz w taksówkę. Z dworca do papiernika jest kawałek drogi i to pod górkę, a z bagażem to nie bardzo się drapać
Tak wszystkie busy zatrzymują sie na dworcu PKS i tam też stoją taksówki.Nie próbuj nawet z walizami iść piechotą bo to kawał drogi.Taxi koszt ok.12 zł.Miłego wypoczynku.Szczawnica piękna,choć o Papierniku słyszałam nie bardzo pochlebne opinie,ale co tam tam się tylko spożywa posiłki i śpi.a i jeszcze zabiegi,reszta w plenerze .Naprawde jest co zwiedzać i nie koniecznie z wycieczkami.Do wąwOzu Homole jedzie busik z miasta za 3 zł.Palenicę też musisz zaliczyć piekne widoki na slowacką stronę.wypożyczenie roweru ok 4-5 zł za godzine w tym czasie zwidzisz przepiekny przełom DUNAJCA i dojedziesz do leśnicy.Jest tam fajny bar i sklep .życzę udanego pobytu.Kocham Szczawnicę i chętnie bym tam jeszcze pojechała
Witam! dzięki wszystkim za odpowiedź .Myślę ,że teraz już sobie poradzę.A w ogóle to Zus powinien wskazać jak dojechać skoro wysyła czy nie? Ale samo życie.Ważne by pomogły zabiegi no i oczywiście dobry humor .Pozdrawiam wszystkich.