Sanatorium Willa York Ciechocinek

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
grzynia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 20 gru 2010 23:06
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Sanatorium Willa York Ciechocinek

Post autor: grzynia »

Witam. Czy może ktoś tam był? Proszę :) o opinie
wiesio43
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 18 mar 2012 07:37

Re: Sanatorium Willa York Ciechocinek

Post autor: wiesio43 »

Witam
Dostalem skiewanie z nfz do willi york ale nie ma żadnej opinni o tej willi ,czy mozesz cos opisac
Pozdrawiam
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: Bietka »

Nie byłam tam w sanatorium, tylko gościnnie. Wiele osób przebywa tam komercyjnie, warunki na pewno bardzo dobre, zabiegi tez chwalono znałam kilka osób tam przebywających. Oddalone 10 minut spacerkiem od centrum ogólnie myślę że to dobry przydział- z górnej półki.
życzę miłego pobytu
marcelowa
Na forum od: 06 lut 2018 15:29
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: marcelowa »

Obiekt prywatny a co za tym idzie "po taniości". Pokój 1 osobowy typu studio to wnęka za szafą w pokoju 3 osobowym. Gabinety zabiegowe - przepierzenia w piwnicy oddzielone plastikową zasłonką. Pacjentowi z NFZ należy się 61 zabiegów, nie mniej niż 54 i tyle własnie w Willi York, minimum. Personel bardzo uprzejmy i stara się być pomocny, niestety jest ich tak mało, że biegają od pacjenta do pacjenta.
ODPOWIEDZ