Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Nie byłam tam w sanatorium, tylko gościnnie. Wiele osób przebywa tam komercyjnie, warunki na pewno bardzo dobre, zabiegi tez chwalono znałam kilka osób tam przebywających. Oddalone 10 minut spacerkiem od centrum ogólnie myślę że to dobry przydział- z górnej półki.
życzę miłego pobytu
Obiekt prywatny a co za tym idzie "po taniości". Pokój 1 osobowy typu studio to wnęka za szafą w pokoju 3 osobowym. Gabinety zabiegowe - przepierzenia w piwnicy oddzielone plastikową zasłonką. Pacjentowi z NFZ należy się 61 zabiegów, nie mniej niż 54 i tyle własnie w Willi York, minimum. Personel bardzo uprzejmy i stara się być pomocny, niestety jest ich tak mało, że biegają od pacjenta do pacjenta.