WIARYGODNOŚĆ OPINI
WIARYGODNOŚĆ OPINI
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Re: WIARYGODNOŚĆ OPINI
Zapraszam więc do zamieszczania swoich opinii, nie tylko tych złych ale też i dobrych.
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Odwrotna sytuacja-leje deszcz,koleżanka lub kolega z pokoju z towarzystwem na baletach,książka nudna,wtedy zaczynasz dostrzegać zacieki na ścianach,niedomytą łazienkę,słyszysz głośnych sąsiadów....itd.Wracasz do domu i narzekasz jak tam było brzydko,obsługa nie taka,windy się psują(nie przeszkadza ci to jak spieszysz się na balety np).
Mnie na przykład ulica za oknem nie będzie przeszkadzać,bo jestem do tego przyzwyczajona z racji zamieszkania.Może mi na przykład przeszkadzać dym z papierosów osoby palącej na sąsiednim balkonie.
Czyli reasumując nie spodziewajmy się opinii obiektywnych,tylko odczuć naszych (niestety subiektywnych) po prostu.
Mili Państwo tak naprawdę więcej jest negatywnych bo lepiej się takie czyta a my z gruntu lubimy ponarzekać bo tak fajniej i do tego jesteśmy przyzwyczajeni mało pisze się o zabiegach , o płatnościach mało pisze informacji dla osób takich jak ja ( które nie wiem czy się cieszyć) wyjeżdżają po raz pierwszy .dużo za to informacji o podbojach imprezkach romansach czasami odnoszę wrażenie że to portal randkowy a nie ten jakim powinien być. narzekamy narzekamy i jedno mnie zastanawia po co do jasnej cho...... czekacie rok albo i dłużej na skierowanie jedziecie za darmo tzn w refundacji a potem .......piszecie że pielęgniarki sprawdzają o 22 czy jesteście na miejscu, itd itd -proponuje wczasy na Ibizie i załatwiony temat późnych powrotów i reszty.
pozdrawiam życzę udanego wypoczynku i szybkiego powrotu do zdrowia
Marselina
- malgonia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2012 09:15
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 16 razy