KOŁOBRZEG "SAN"

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
annga
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 lip 2011 23:39

KOŁOBRZEG "SAN"

Post autor: annga »

Witam serdecznie
W październiku wyjeżdżam do Kołobrzegu "SAN". Moze ktoś był i napisze co to za sanatorium /zabiegi, wyżywienie, zakwaterowanie/
Będę bardzo wdzięczna.
Pozdrawiam
kajka43
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 cze 2011 13:28

Re: KOŁOBRZEG "SAN"

Post autor: kajka43 »

Witam!
Byłam w Sanie parę lat temu.Było ok.Pokoje super, zabiegi na miejscu,basen też .
Pozdrawiam
annga
Kuracjusz
Kuracjusz

Chciałabym wiedzieć jak tam jest teraz.
Jak ktos był ostatnio - to bardzo proszę o kilka zdań.

Pozdrawiam
ecjadr
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 06 lip 2011 17:34

Post autor: ecjadr »

Witam...Ja też wybieram się ale od 1 września do w/w sanatorium i też jestem zainteresowana opinią o sanatorium , z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam .......
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witam,

Byłam w SANIE na pobycie komercyjnym w marcu tego roku. Nie mniej jednak rozmawiałam z osobami które były na leczeniu z NFZ i ich opinie było bardzo pochlebne. W obiekcie trwał remont nieodczuwalny dla gości. Zakwaterowanie w pokojach 2-osobowych, - 3-osobowych,i - 2-osobowych w studio. Pokoje dość przestronne z pełnym węzłem sanitarnym i dobrze wyposażone. W pokojach czysto, wymiana ręczników i pościeli na życzenie.
Wyżywienie smaczne i porcje są dość duże.
Bardzo dużym plusem jest basen solankowy i cała baza zabiegowa - wszystko w jednym budynku. Zabiegi wykonywane profesjonalnie.
W holu są dwa komputery z dojściem do internetu. Parkingi strzeżone po drugiej stronie ulicy i można negocjować cenę.
Ponadto na terenie ośrodka jest SPA i zakład kosmetyczno-fryzjerski. Jest również stół do bilarda i ping ponga.
Na parterze jest również mini bar oraz kawiarnia gdzie codziennie są wieczorki taneczne.
Są również organizowane wycieczki po okolicy jak również na Bornholm.

Pozdrawiam i życzę udanej kuracji :P
Małgoska
Na forum od: 19 lip 2011 19:53

Post autor: Małgoska »

Jadę do tego sanatorium 19 września, wiec jak wróce to napisze jak i co. :)
annga
Kuracjusz
Kuracjusz

Bardzo dziękuję za informacje.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ