Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Princesso długo trwałam w postanowieniu i tak jak Ty wczoraj złamałam je.....Mnie tam ten minus lotto - zresztą nie pierwszy od hydry,ale okazja do imprezki jest
Hola HOLA Słoneczkowa może najpierw ja do stołu ,ja zasłużenie . Ten tchórzofretek co się boi wejśc na kazdy temat ,bo jak by wszedł to musiałby zmienić koleny nick też mnie dzisiaj nagrodził pałą
Princusiu polewaj według zasług
Ostatnio zmieniony 15 gru 2015 18:34 przez forumowicz, łącznie zmieniany 1 raz.