Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam
czekam cierpliwie na skierowanie z NFZ (jeszcze około 43000 ) pojadę pierwszy raz bardzo zależy mi na tym aby to było nad morzem.
Czytam opinie i informacje o różnych sanatoriach , mam na reumatologię plus serce itd . Może jakieś rady i sugestie , będę wdzięczny.
Pozdrawiam kuracjuszy
juurr pisze:Witam
bardzo zależy mi na tym aby to było nad morzem.
Może jakieś rady i sugestie , będę wdzięczny.
Gdy będziesz miał tak ok 3 000 - 4 000 jedź i osobiście proś w oddziale o sanatorium nadmorskie
Jeśli nic nie załatwisz , to może potem dzwoń , czy nie mają czegoś ze zwrotów
Jesteś z Wielkopolski i skoro masz taki numer to zapewne niedawno składałeś wniosek.
Istotnym jest jakie wskazanie klimatu wpisał Tobie lekarz wystawiający skierowanie.
Jeżeli marzy się Tobie kuracja nad morzem a jedzie po raz pierwszy to już po roku od złożenia wniosku możesz dzownić do NFZ-tu po tzw "zwroty".
I w ten sposób możesz jechać tam gdzie chcesz
O rejonie rehabilitacji decyduje balneolog i raczej nikt nie będzie miał na to wpływu chyba , że masz dobre dojście. Poza tym NFZ standardowo wysyła do 300 km. Powodzenia.
Juurr jak lekarz wypisywał skierowanie do sanatorium nie zaznaczył
na skierowaniu gdzie chcesz jechać góry ,morze ,lekarz zawsze się pyta
gdzie chcemy jechać .Przy wielu wyjazdach tak jak mialam
zaznaczone w skierowaniu tam dostałam przydział
Czas pokaże jak będzie nastepnym razem pozdrawiam z Wielkopolski