Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
jedzenie smaczne, mogę pochwalić, dla chcących a nie krępujących się możliwe dokładki, jak ktoś chce sobie odmawiać może schudnąć,ja 12 kg a koledzy po 8 przytyli,pokoje dwójki nawet przyjemne, niestety ja dostałem czwórkę, skandal, szafa dla dwóch, dwa wieszaki na ręczniki na czterech, zero innych szafeczek na przybory, pseudo stojąca póleczka plastikowa,niesprawny wentylator, mimo zgłoszeń nie został naprawiony, więc przy niesprawnym dziadku w pokoju mającym problemy z trafieniem w sedes to syf, z wietrzeniem problem,o wymianę ściery scysja ze sprzątaczką, wanny do kąpieli z reguły małe, więc gabarytowi kąpiel do pasa,basen jest ale mały przy obsadzie ośmiu osób trzeba uważać aby nie potrącić sąsiada, przebieralnia koszmar, podobnie miejsce dla masażystów którzy z reguły średnio przykładają się do roboty,brak świetlicy, korytarz wiecznie zatłoczony ponieważ są przyjęcia do lekarzy specjalistów,pielęgniarki miłe ale z oddziałowej na koniec wyszło chamidło,dosłownie wywaliła z pokoju, bo trzeba sprzątać, wpadła i mi gasi telewizor, kpina. wniosek:jak prywatnie to inny ośrodek, bronić się przed czwórką,klucze oddawać tylko w momencie wynoszenia walizek i wyprowadzania się z pokoju, daleko do dansingów, chociaż pielęgniarki pozwalają się spóżnić za ich wiedzą,głośny wentylator na kuchni, ale wyłańczają jak się poprosi