Ustroń Równica - 25.08.2011

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
robert
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 07 paź 2010 20:23

Ustroń Równica - 25.08.2011

Post autor: robert »

Witam wszystkich,każde oczekiwanie ma swój kres-dzisiaj telefon w czwartek wyjazd.Jadę z okolic Częstochowy do Ustronia 25 sierpnia w godzinach rannych,jeśli ktoś z kuracjuszy wybiera się w tym czasie do Ustronia to mam wolne miejsce
andreoid63
Na forum od: 20 sie 2011 12:46

Re: Ustroń Równica - 25.08.2011

Post autor: andreoid63 »

Jeśli byś mógł po powrocie opisać pobyt to byłbym wdzięczny, wprawdzie rok temu byłem w Róży [było rewelacyjnie] ale co sanatorium to inny obyczaj.Ja jadę do Równicy od 26 września z Zusu .Pozdrawiam i życzę udanego pobytu andreoid63
robert
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj,byłem w Równicy dwa lata temu i było to najlepsze sanatorium w jakim byłem ale oczywiście opisze po powrocie czy zmieniło się coś na lepsze czy gorsze (oby nie).Bywałem również w Narcyzie,Róży i Kosie na potańcówkach (poza Równicą najlepsze i w tej kolejności,ale to tylko moje odczucie).Pozdrawiam robert
robert
Kuracjusz
Kuracjusz

Ludzie ja tam się wynudzę po zabiegach ,oj wynudzę bo widzę że nikt oprócz mnie tam nie jedzie.Malwę , Kosa , Narcyza ,Różę , Jaskółkę remontują czy zamknęli ? tam też nikt nie jedzie .Myślałem że to koniec wydatków a tu książek trzeba kupic i oczy przy czytaniu męczyc. :shock:
AniaElblag
Na forum od: 03 lip 2011 16:43

Post autor: AniaElblag »

witam, ja się wybieram do narcyza 27. 09 pierwszy raz jestem ciekawa jak to bedzie przebiegało :)
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ