Prewencja ZUS

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Awatar użytkownika
tadek 1
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2013 04:53
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 7

Prewencja ZUS

Post autor: tadek 1 »

Czy jest ktoś zorientowany ile czeka się na wyjazd,po komisji ZUS na Dolnym Śląsku?
forumowicz

Re: Prewencja ZUS

Post autor: forumowicz »

Dobry wieczór Tadku,proszę swoje pytanie zadaj w dziale sprawy formalne// strona pierwsza -sanatorium z ZUS-u. W tym temacie odszukasz wszystkie odpowiedzi ,które cię interesują. Ponadto otrzymasz wiele podpowiedzi od forumowiczów. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Betina71 »

tadek 1 pisze:Czy jest ktoś zorientowany ile czeka się na wyjazd,po komisji ZUS na Dolnym Śląsku?
Witam Cię.
Czas oczekiwania od komisji do wyjazdu jest zróżnicowany ale z reguły już do miesiąca możesz liczyć na wyjazd.Byłam 2 razy z prewencji. Za pierwszym razem po dokładnie 10 dniach od komisji wyjazd a za drugim miesiąc po komisji.
Pozdrawiam ;) :kwiat:
xzibi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2013 14:27
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 1 raz

Post autor: xzibi »

Ja będę czekał pół roku ale to mój wybór.
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

temat Peoniu 56 został jak widzisz przeniesiony do odpowiedniego działu. Tadek tak jak pisze Koleżanka w temacie "" Sanatorium z ZUS "" jest prawie wszystko co Ciebie interesuje nie ma sensu pisać tego samego dwa razy. Poczytaj a będziesz znał odpowiedzi na nurtujące pytania . :) Pozdrawiam
ODPOWIEDZ