Wieniec Zdrój - Jutrzenka od 13.09

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Graka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 06 sie 2016 22:05
Oddział NFZ: Łódzki

Wieniec Zdrój - Jutrzenka od 13.09

Post autor: Graka »

Witam. Czy ktoś otrzymał przydział w tym terminie?
Awatar użytkownika
Graka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Re: Wieniec Zdrój - Jutrzenka od 13.09

Ponawiam pytanie.
Kto w tym czasie rozpoczyna turnus w Jutrzence?
:kwiat:
Elzbieta05
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 29 kwie 2016 20:42
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Elzbieta05 »

Witam Cię bardzo serdecznie.
Ja obecnie przebywam w sanatorium "JUTRZENKA" w Wienicu Zdrój. Skierowana jestem przez ZUS. Jestem zauroczona tym miejscem. Ten obiekt po generalnym remoncie odpowiada standardom europejskim. Piekne pokoje dwuosobowe z balkonami, suszarką do włosów, czjnikami w pokoju, no telewizor jest odpłatny 3 zł. za dobę, ale nie trzeba go brać. Jest wi-fi, trochę kiepska w pokojach jest łaczność teleiwzyjna, na balkonie można pogadać, ale najlepiej w parku.Zabiegów w trakcie turnusu ZUS 109. Jest co robić po 6 - 7 dziennie. Jest gzie spacerować. W niedziele sa organizowane wycieczki do Torunia, Inowrocławia, Lichenia i inne. Są wieczorki taneczne, koncerty miejscowych zespołów ludowych.
Jestem wdzięczna ZUS-owi, że mnie tutaj przysłął i to jeszcze w tak pięknym terminie. Jestem tutaj do 10 września. Pozdrawiam i życzę wspaniałego pobytu.
Awatar użytkownika
Graka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dziękuję Ci Elu za informacje dotyczące tego uzdrowiska. Myślę, że mi również spodoba się pobut w Jutrzence. Najważniejsze żeby wypocząć i naładować akumulatory i z pozytywną energią wrócić do pracy.
Pozdrawiam i życzę owocnej rehabilitacji w tak pięknym i nowoczesnym ośrodku. :D
Elzbieta05
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 29 kwie 2016 20:42
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Elzbieta05 »

Dzieki i ja POzdrawiam goraco.
ODPOWIEDZ