Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
witaj byłem w plonie zabiegi super praktycznie postawiły mnie na nogi zwłaszcza gimnastyka nie ma takiej chyba nigdzie .według mnie trochę mało na talerzach mówie o wyzywieniu i minus nie bierz parteru jak to możliwe bo muzykę bedziesz miał w pokoju mieszkalismy nad kawiarnią tragedia dobre stopery albo codziennie na tanće , muzyka może być prawdę mówiąc przytulna kawiarnia
dużo miejsc na spacery ,ale ja akurat wtedy nie bardzo mogłem chodzić. Basen super ale dojazd busem do Ustrzyk .byłem pierwszy raz w Polanczyku ale naprawde super a w barze u zakapiora biesiady super i muzyka choc troszkę przydrogo według mnie Pozdrawiam
Wróciłam wczoraj z Polańczyka, bajecznie- spotkanie zeszłorocznej grupy sanatoryjnej. Jeśli lubisz chodzić, to weź trapery, jest dużo ścieżek; polecam południowe Bieszczady,można dojechać busem. W urzędzie gminy Polańczyk jest informacja turystyczna- tam mnóstwo folderów i informacji. "Sine Wiry" ok.6 km piechoty (dojazd autem), ale bardzo warto; miejsce magiczne cerkiew w Łopience ok.2,5 km (dojazd autem) i wiele innych. Ja mieszkałam w pokoju 309- balkon z widokiem na Atrium-lokal z dobrą muzyką, ale w pokoju nie było słychać muzyki tej z kawiarenki też. Bierz pokój zachodni nie wschodni.Polańczyk jest cudowny o każdej porze roku, a Plonie jest ok.Zabiegi profesjonalne, pracownicy przyjemni, dla minie jedzenie świetne i wystarczające. Pozdrawiam