Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam , byłam tam w ubiegłym roku , zabiegi - jak w większości miejsc - byle szybko.. Jak się da proś o pokój od strony Piłsudskiego , bo tam są po remoncie i z łazienką. Pilnuj stołówki , bo często brakowało posiłków. Pozdrów p. Tomka od pacjentki z Przemyśla {on był tam gdzie kąpiele}. Miłego pobytu i dobrego towarzystwa , bo to zastąpi wszystkie braki i niedoskonałości ....
A zabiegi są na miejscu czy trzeba dochodzić i czy jest możliwość basenu ? Lekarze do porozumienia ? Z tym towarzystwem to może być średnio bo ja nie imprezowa niestety ja z tych co jak zachoruje to porządnie
To co tam jest jeśli chodzi o zabiegi ? Bo ja żadnych prądów i ciepła nie mogę...a wątpię iż krio komora tam jest bo to rzadkość w sanatoriach ... to chyba tylko wody się opije o ile ktoś mi ją przywiezie