kolezanka na wyjazd:)

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
aga24.
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 cze 2009 10:21

kolezanka na wyjazd:)

Post autor: aga24. »

Hej , jesem Aga mam 24 lata , pisze , poniewaz wlasnie wrocilam z turnusu rehabilitacyjnego gdzie wynudzilam sie cale 2 tygodnie gdyz niestety nie trafilam na odpowiedni przedzial wiekowy a wiec osoby byly duzo starsze ode mnie :/ Tak wiec pomyslalam sobie , ze poszukam jakiejs osoby na nastepny turnus. Myslalam o jakis cieplych miesiacach np maj? A miejsca np Ustron , Goczalkowice, Wysowa.Jestem osoba niepelnosprawna ruchowo , poruszam sie o kulach .Wiec glownie interesuje mnie turnus rehabilitacyjny , le teraz na tym co bylam byl polaczony z rekreacja , odchudzaniem , odnowa biologiczna . Jest duzy wybor turnusow , wiec mam nadzieje jakos to fajnie polaczyc i milo spedzac czas:) Zostawiam swoje gg 7274999 lub maila [email].com Wiec jakby ktos byl zainteresowany to prosze o kontakt;0
ODPOWIEDZ