Wysowa-Zdrój Biawena 20.03
- Jacek_Placek
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 01 sty 2017 19:03
- Oddział NFZ: Opolski
- Staż sanatoryjny: 2
- beatrix-67
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 31 sty 2017 16:12
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Wysowa-Zdrój Biawena 20.03
Cześć!!!antenetka pisze:Naprawdę nikt się tam nie wybiera w tym terminie?
17 marca wybiera się REN79 z Lublina może się dogadacie i pojedziesz wcześniej te 3 dni Beskid jest obok Biaweny na jednym wzgórzu krok w krok ,życzę przyjemnego wypoczynku ,ja byłam w pażdzierniku w Wysowej piękna okolica na łonie natury
- beatrix-67

ja raczej przez Kraków ☺
DO antenetki!
Ja polecam ci krótszą trasę po co na Kraków nadkładasz tylko drogi dobre połączenie z przesiadka jest trasa LUBLIN GŁ-TARNÓWtam czekasz 15 min i z TARNOWA NA GORLICE ,Potem ktróciutko z GORLIC DO WYSOWEJ AUTOBUS VOYADER i już sprawdź dokładnie na e-podróżnik lub zadzwoń ja tak jechałam w pażdzierniku ub. roku POLECAM nie za długa podróz ,Sprawdź może sie coś zmienilo.Pozdrawiam i pakujcie się kobietki pomału .Miłego wypoczynku
- beatrix-67

Antenetka byłam w GLINIKU nie w Biawenie ale to rzut beretem ale chodziłam na potańcówki do Biaweny to najlepsze sanatorium w Wysowej na Wzgórzu 7 czy 8 pieter jako ośrodek to super kawiarnia itp w porządku .Zawsze tam były imprezy przy muzyce z zespołem a nie z płytoteki wszyscy z innych sanatoriów tam sie spotykali i było ok.Życzę miłego pobytu i dobrej pogody i super ludzi .Napisz jak będziesz mogła na forum jak dojedziesz i jak wrażenia .Pozdrawiam okolice piekne tylko to wioska a nie miasteczkoantenetka pisze:Beatrix byłaś w Biawenie?