Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam.
Ktoś się wybiera w tym czasie tam?.Szukam kogoś,kto już tam był,albo jak ja jedzie pierwszy raz.
Czytałam co nieco że,najlepiej Szwagropolem do Krosna,a potem hmmm,na stopa
Poradźcie coś proszę.
Pozdrawiam.
Tego jeszcze nie wiem,dopiero będę dzwonić w tej sprawie,czy nie zachacza gdzie w mojej okolicy,trasa Kraków-Zakopane.
Ale jak piszesz, że potem z Krosna jest blisko i w miarę połączenia to już mi lepiej
Oby jeszcze na turnusie fajne ludzie byli,mam nadzieję że ktoś tu jeszcze się odezwie i że jedzie właśnie tam i w tym czasie
Już wiem , co to za sanatorium CRR , bo weszłam na pierwszą stronę i się dowiedziałam że ja też jadę do tego samego co Ty ! Także pewnie się spotkamy ? Tak to jest jak ktoś jak ja pierwszy raz to jeszcze nie kojarzę tych skrótów !
Uff,super manuella że jedziesz już mi lepiej,do tego sanatorium jadę pierwszy raz a ogólnie to moje drugie sanatorium,pasowałby nam wspólny pokój
Jedziesz na ul.ks.Jana Rąba 22.
Tak , jadę na tą samą ulicą , także na pewno się spotkamy ! Jak widzę to masz już jakieś doświadczenie bo ja to dopiero pierwszy raz a czym jedziesz pociągiem ? Ja pojadę pociągiem z Torunia i chyba najbliżej to do Rzeszowa - tylko mam dylemat co dalej ? A jak u Ciebie z dojazdem ?
Ja to najlepiej i najprościej to co mi podpowiada,e-podróżnik.Lecę do Krakowa oczywiście w przenośni a potem do Iwonicza na Plac Oczki i potem z buta jakieś 15 min.jest.Chyba że taxi zobaczymy.
A nie lepiej żebyś szukała czegoś do Krosna.