Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam
Podzielcie się informacjami jak wyglada sprawa przyjazdu do sanatorium z ZUS, lepiej być z samego rana czy nie ma to różnicy? ja jade do Świeradowa i nie wiem czy się spieszyć czy raczej na spokojnie
Witam jadę z Lublina do Inowrocławia 30 marca do sanatorium Przy Tężni i mam pytanie jeżeli dojadę na miejsce po 16 godzinie czy nie za póżno Pociąg z Lublina mam o 07,55 z przesiadką w Toruniu czy jechać wcześniej do Warszawy z przesiadką w Toruniu i do Inowrocławia Dziękuje zadobrą rade
basiu 62 w sanatorium "Przy tężni"kwaterowanie do pokoi jest z góry ustalone przez sanatorium
Musisz przemyśleć czy jechać wcześniej,zadzwoń zapytaj (panie b.miłe)