Posejdon Kołobrzeg Pobyt Opinia

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
wiktor64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 sty 2017 20:42
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 66 razy
Podziękowano: 35 razy

Posejdon Kołobrzeg Pobyt Opinia

Post autor: wiktor64 »

Witam w Kołobrzegu w sanatorium Posejdon jak obiecalem tak czynię Sama rejestracja przebiegła pomyślnie od razu dali póki 3 osobowy jedynek niema są 2 tylko dla małżeństw, no i kazali iść od razu na obiad jeszcze się załapałem bo do 16 wydają, obiad był nawet smaczny zupa i mięso no i czekam aż ktoś do mnie tu dojdzie acha dobierają osoby o w jednym wieku tak plus minus to na tyle dzisiaj do lekarza po zabiegi jutro pogoda wyśmienita słoneczko świcie ty
ko spacerki no i po kolacji na baletu obcinać zrobić to na tyle proszę pytać odpowiem na wszystkie pytania acha co do pokoju ładny z balkonem i lodów ka no i WiFi jest ok :D : :D
robert510
Na forum od: 11 mar 2017 17:05
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Posejdon Kołobrzeg Pobyt Opinia

Post autor: robert510 »

Witaj Wiktor64. Dzięki za opis pierwszych wrażeń. Bardzo mnie to ciekawi, bo mam tez termin od 22.04..Proszę napisz jeszcze , o której byłeś na miejscu. Mam też prośbę abyś w miarę wolnego czasu dowiedział się czy nie ma kłopotów z dostaniem pok. 2 os. dla małżeństwa (ja jadę z małżonką ;) i o której najlepiej być aby nie było problemu z dostaniem pokoju z balkonem. Jak tam zabiegi i godz. posiłków i ogólnie wszystko mnie interesuje. Miłego i owocnego pobytu. Pozdrawiam i dziekuję za info..
Awatar użytkownika
wiktor64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

robert510 pisze:Witaj Wiktor64. Dzięki za opis pierwszych wrażeń. Bardzo mnie to ciekawi, bo mam tez termin od 22.04..Proszę napisz jeszcze , o której byłeś na miejscu. Mam też prośbę abyś w miarę wolnego czasu dowiedział się czy nie ma kłopotów z dostaniem pok. 2 os. dla małżeństwa (ja jadę z małżonką ;) i o której najlepiej być aby nie było problemu z dostaniem pokoju z balkonem. Jak tam zabiegi i godz. posiłków i ogólnie wszystko mnie interesuje. Miłego i owocnego pobytu. Pozdrawiam i dziekuję za info..
Cześć kolego przyjechałem o 14 z Wrocławia pociąg interesy syfon jak zawsze ew tych pociągach z tego co wiem 2 są dla małżeństw i oczywiście 3 nie ma 1 mi się wydaje czym prędzej ty lpieje chyba że z dzwonisz i se zarezerwuj ale tego nie wiem a z kad jedziesz pokoje 3 są z balkonem ,pokój ładny zadbany co do zabiegów to jeszcze nie wiem każdy ma inne schorzenia proszę pytać jak o czymś zapomniałem jedzenie na razie ok zobaczymy jak dale to na tyle narka
robert510
Na forum od: 11 mar 2017 17:05
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: robert510 »

Będziemy jechać z Zielonej Góry swoim autem, to można czas dopasować. Przy okazji popytaj proszę czy są 2-ki z balkonem. I po kilku dniach jakie dalsze wrażenia , warunki, czy dobre zabiegi. Ogólnie jak jest. Dobrej nocy.
Awatar użytkownika
wiktor64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam jak obiecalem tak pisze minęło 4 dni pobytu w Posejdon ie najpierw odpowiem koledze na pytanie jakie zdał wiec tak proponuje przyjechać jak najwcześniej a to z tego powodu że są 2 ale cześć 2 mają balkony w remoncie jak przyjedziesz puznaje to możesz źle trafić chyba że zrobią te balkony ale wątpię najlepiej powiedzieć przy rejestracji pani pielęgniarkę ze chcę z balkonem bardzo przyjemna i wyrozumiała kobieta za parking trochę słono rzadaja 190 i mało jest miejsca parkingowego, co do sprzątania pokoi jest czysto właśnie pani sprząta bardzo przyjemne poprosiłem o wymianę obrusy i dała bez słowa juz wielki plus co do posiłków zależy jaka kto ma dietę ja mam normalna i powiem wam nie wiem czemu ludzie tu czy w Polsce którzy tu byli takie brednie pisać i to ludzie czytają i się zniechęcają, co dzień jest zupa mleczna no i szynę czka serek pomidor jajko albo ser fakt ze co tu można dać na śniadanie monotonne ale to jest sanatorium a nie chore 4 gwiazdkowy, dalej przy rejestracji przyjmuje pielęgniarka bardzo sympatyczna i jest dwuch lekarzy kobiercu i mężczyzna ja byłem kobiety u pani doktor pani Praska Barbara co do mężczyzn sny trochę na niego naźekaja co do zabiegów są bardzo dobre nie będę pisał jakie mam bo każdy ma inne schorzenia ,i dlatego polecam panią doktor bo co chcesz to ci da oczywiście co da NFZ jest 54 zabivi zdarza się że do 16 sam taki mam ale idzie wytrzymać, obsługa jest miła i przyjemna nie naźekam to chyba na tyle acha teraz dla tych co lubią się bawić oczywiście dopiero zaczynam chodzić i tak tu na miejscu tez grają ale to jest porażka sami zobaczycie byłem w Bałtyku tam to aż się chce bawić duża sala klima grają ok tylko lekki był bo nie dają tam czystej wódki bo to jest sanatorium ale piwo jest i drinki tagrze to na tyle dalsza orelacja za parę dni szczególnie dla tych ci lubią się bawić sorry za błędy ale pisze na tablecie jak ktoś chce jeszcze coś wiedzieć a nie napisałem to pytać puki tu jestem a jeszcze co do posiłków są na prawdę super to na tyle narka :D
wodnik1
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2017 13:48
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: wodnik1 »

A mnie interesuje kwestia wyżywienia. Dobrze tam karmią? Posiłki są urozmaicone, zbilansowane? Czy raczej na "rympał"?
Awatar użytkownika
wiktor64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć kolego wodnik1 juz odpowiadam właśnie z obiadku wróciłem zupy są co dzień inne i smaczne wiadomo ze przez 3 tygodnie chcąc nie chcąc mysz się powtarzać tak samo jest z drugim daniem tak jak pisałem zależy jak ktoś ma dietę ja mam normalna do tego są sałatki co dzień inna ,kompocik zaraz ktoś pomyśli ze kłamie tak jak jest na innych forach o Posejdonie wiadomo ze ile ludzi tyle opinii i co najważniejsze oni to wszystko robią na miejscu żaden podkreślam żaden katering wiadomo pierwsze dni są trochę trudne bo każdy organizm inaczej pracuje i się klimatyzuje jmi tez było mało w pierwszy dzień tak samo myślałem ze będę chodził głodny ale mój organizm się szybko przestawał i naprawdę na jadam się do woli i proszę nie słuchać innych ze tu jest katastrofie nie nie po to pisze żeby straszyć tylko chwilę bo tak jest naprawdę ok myślę że odpisałem wyczerpująco jeśli kolego czegoś jeszcze nie albo inni to proszę pytać po tu jestem podkreślam ze jestem tu NFZ to na tyle i idę czerpać jod bo fajnie wieje i szykować siły na baletu hihi narka :D
Awatar użytkownika
wiktor64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam kuracjuszy przyszłych i tych co są czas na podsumowanie tygodnia pobytu tutaj ,tak za bardzo to się nie będę rozpisywał bo wszystko opisałem wyżej w tej kwestii nic się nie zmieniło, wszyscy uprzejmi jedzenie bardzo dobre co do baletow to polecam Bałtyk i MZW a to dlatego bo jest blisko wczoraj wróciłem o 22.30 a tu dzwi zamknięte juz miałem stracha ale ochrona towarzyska i jest chyba ok ,niby mówiłem ze mogę się 15 min sunia tyle jest tu chyba dopuszczalne dla tego o tym piszę bo te wszystkie sanatoria są daleko ia 22,00 musimy się zameldować to na tyle po tygodniu pobytu jak coś to pytajcie następny wpis za tydzień narka :D
Awatar użytkownika
wiktor64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam przyszłych kuracjuszy którzy będą W Posejdonie dobiega końca moja wizyta w tym sanatorium no i wskazane jest coś na koniec napisać wzorowa opinie nie będę się rozpisywał bo na bieżąco pisałem i odpowiadał em na pytania, na wstępie to zacznę od początku ,do sanatorium przyjmują od godz 14 TAK JAK jest na skierowaniu jak ktoś przyjedzie o godz 7 to nie stetye będą czekać do 14 tak tu jest i się nie ma co denerwować aż my opuscimy pokoje a mamy do godz 12 opuścić no I te pokoje tszeba po nas posprzątać samo przyjęcie jest ok profesjonalnie to wygląda wiadomo jak przyjedzie ok 200 osi bo tyle jest miejsc to musi być młyn ,ale jest ok od razu dają obiad i pokoje są 2 i 3 pokojowe dobierają według lat i chwała i za to same zabiegier to do lekarza co do jedzenia sami gotują i jest pyszne nie ma co narzekać są 2 zmiany 8 i 9 śniadanie 13 i 14 obiad 17 i 18 kolacja, pokoje są czyste ładne zadbane jest telewizor lodówka łazienka czajnik szklanki i talerzyki,o czystość i tutaj dbają jak w pokoju tak zwaną tszeba WiFi jest wszędzie chwała im za to ,ręczniki wymieniają w połowie co do zabiegów to jestem zadowolony a szczególnie ćwiczenia w basenie polecam tak na marginesie ćwiczenia prowadzone profesjonalnie tak prawdę mówiąc to nie ma się do czego przyczepić ,można tu śmiało przyjeżdżać nawet prywatnie polecam i wszystko jest na miejscu chyba wszystko opisałem jak coś to pytać i odpisze miałem się nie rozpisywać a jak widać litania napisana ale to dla tych kuracjuszy żeby się nie bali tu przyjeżdżać bo ruznie piszą na forach o tym miejscu chyba złośliwie na tym kończę i miłego wypoczynku życzę przyszłym kuracjuszą :D :D :lol:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Wiktor dzięki za systematyczny i skrupulatny wpis a raczej opinię o swoim pobycie . Inni powinni brać przykład z Ciebie (i z niewielkiej części forumowiczów a szkoda :( ) i też zdać relację z pobytu po powrocie z sanatorium . a nie tylko pytają przed wyjazdem o opinie a po powrocie ""kamień w wodę""i cisza . jeszcze raz gratuluję :)
ODPOWIEDZ