Busko-Zdrój sanatorium Rafał

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
basia62
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 cze 2015 21:45
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Busko-Zdrój sanatorium Rafał

Post autor: basia62 »

Busko -Zdrój sanatorium Rafał jakie są opinie ?
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2017 22:01 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: uściśłono tytuł
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: BuskoZdrój

Post autor: andrzej1955 »

Witam Basiu-przy moim ostatnim pobycie w Busku podszedłem do Rafała ale nie wstąpiłem do środka-teraz żałuję-obiekt z zewnątrz wygląda świeżo po remoncie-mam nadzieję że w środku też,bezpośrednio przy deptaku i w miarę blisko parku -chyba najwyżej położone sanatorium w Busku,parking samochodowy przy obiekcie-zrobił na mnie dobre wrażenie świeżą elewacją-odcień żółtego,mam nadzieję że ktoś kto był tam na turnusie jeszcze się odezwie i będziesz miała pełną wiedzę-samo Busko jest urokliwe z bardzo Sympatycznym klimatem-tym siarkowym i ..towarzyskim,Miłego Pobytu Życzę i liczymy że napiszesz kilka zdań po powrocie,Pozdrawiam :)
lukasz77
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 paź 2015 19:09
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: lukasz77 »

witam, moim skromnym zadaniem - to 21 WSzUR oraz Włókniarz A1 to jest ekstraklasa --- POLECAM z własnego doświadczenia !
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 41 razy

Post autor: alka50+ »

Witam Basiu. Będąc w maju 2015 w Busku weszłam obejrzeć Rafała aby mieć rozeznanie. Odebrałam pozytywnie. Wszystko na miejscu. Dobra atmosfera. Miła obsługa na recepcji/obejrzałam apartament bo wszystkie inne pokoje były zajęte ale do jednego zapukałam i sympatyczni Goście tam mieszkający pokazali jak wygląda. Byli zadowoleni z pobytu. Pokoj z lazienką, na dwie osoby akurat ten nie za duży...nie wiem jak inne. /.
Dobre położenie. Blisko park do podreptania. Jak dla mnie...to wszędzie blisko. Wrócisz zadowolona czego serdecznie Ci życzę.pozdrawiam. :)
basia62
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 cze 2015 21:45
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: basia62 »

Do Buska to jedzie moja siostra z mężem tylko ja się pytałam o opinię za które serdecznie dziękuje . Po powrocie siostry z sanatorium napisze jak teraz tam jest .Pozdrawiam
ODPOWIEDZ