Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam ponownie! Termin wyjazdu pomału się zbliża, został dobry m-c . Czy wśród przyszłych kuracjuszek z ZUS jadą w tym terminie panie ok.50 na narząd ruchu? Myślałam o pokoju z balkonem ale są podobno 3 osobowe. Czy lepiej brać dwójkę bez balkonu czy trójkę z balkonem? Czy trójki są odpowiednio większe?
Witam właśnie wróciłem z witala byłem na turnusie z zusu i zdecydowanie polecam trójkę z balkonem choć jak ktoś bardzo się postara to może dostanie dwójkę z balkonem bo też są ale dwojka bez balkonu jest strasznie mala.jak będą jeszcze jakieś pytania to chętnie odpowiem
wawa12 pisze:Witam właśnie wróciłem z witala byłem na turnusie z zusu i zdecydowanie polecam trójkę z balkonem choć jak ktoś bardzo się postara to może dostanie dwójkę z balkonem bo też są ale dwojka bez balkonu jest strasznie mala.jak będą jeszcze jakieś pytania to chętnie odpowiem
Witam, jadę do Witala na turnus sierpniowy i z poznaną dziewczyną tu na forum jedziemy dzień wcześniej dlatego żeby dostać właśnie dwójkę z balkonem. Jak myślisz jak przekonać żeby dostać taką dwójkę?
Raczej na miejscu to już wszystko jest porozdzielane i ciężko cokolwiek wynegocjować ale jak będziecie wcześniej to jakiś wybór będziecie mieli,do tych dwojek z balkonem przydzielani są raczej pacjenci ze schorzeniami psychosomatycznymi przynajmniej teraz tak było no i raczej pokoi nie mieszają czyli chłopy z chłopami
Bardzo dziękuję za info. Będę się więc starać o dwójkę lub trójkę z balkonem. Jadę z Gdyni 31 maja i będę w Gołdapi przed południem. Może jeszcze się ktoś znajdzie??? Pozdrawiam