nasze -sanatorium.pl z nami zawsze świeci słońce

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

nasze -sanatorium.pl z nami zawsze świeci słońce

Post autor: forumowicz »

"Re: Paczka z Olecka
Postautor: pawel1974 » 08 lip 2017 16:52

Jestem na grilu a takich typów ja Dziadzia mam .......a was wszystkich lubię i szanuję i dziadek taki może mi naskoczyć i walić ich wszystkich . przydupasy że słoneczkiem. Kulturalny dziadek, wal się proboszczu i ci powiem że obraziłeś mego kolegą A za to co napisałeś na Remika to ty jesteś dla mnie zerem. Profesorem to możesz być u siebie w domu.
Taka jest prawda i trzeba to pisać I nie wchodź tu jak ci nie pasi i wal się :twisted: dziadku. :D "
:shock: :shock: :shock:

To jest dno? czy już tylko sam muł ?
Czy na takim forum jest miejsce na takie i inne podobne komentarze?
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: nasze -sanatorium.pl z nami zawsze świeci słońce

Post autor: andrzej1955 »

Witam Kruszynko :kwiat: bardzo mi przykro ale nie jestem w stanie odpowiedzieć na Twoje pytanie,z prostego powodu-tekst jest na takim poziomie intelektualnym a autor wzniósł się na WYŻYNY swoich możliwości :!: że ja matoł i bez mózgowiec z pomarańczowym znaczkiem nie dorównuję mu inteligencją i w związku z tym nie mogę go komentować i oceniać-nie ta ...półka :cry: Pozdrawiam Wszystkich-bez względu jakie znaczki noszą :) :kwiat: :kwiat:
forumowicz

Witaj Andrzeju ☺na niektórych forach są dostępni psycholodzy w tym konkretnym przypadku ,tutaj, by nie pomogli .Potrzebny jest doświadczony psychiatra i odstawienie poprzedniego leczenia ,bo nie zadziałało.
Pozdrawiam Ciebie serdecznie. :kwiat:
kaska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2017 10:18

Post autor: kaska »

Szkoda, że nikt nie zareagował jak ktoś nas nazwał smietnikiem. Najlepiej teraz wylewać wiadro pomyj
szkoda :(
forumowicz

Do Kaska .Kimkolwiek jesteś opanuj się .I jeśli masz odrobinę tylko kultury ,to nie pisz w moim temacie ok?
Dziękuję .Te pomyje zacytowałam to Wasze pomyje ,które tutaj wylewacie na innych forumowiczów ,jak byś nie wiedzial (czy wiedziala) co to jest zacytowana wypowiedź odsylam do Wikipedii.
Proszę mi nie odpisywać bo nie rozmawiam z ludźmi Waszego pokroju z tej paczki dziwaczki.
forumowicz

Zwróciliście na pewno uwagę na fakt ,że od jakiegoś czasu wiele osób wręcz tęskni za tym aby forum wróciło do ,nazwijmy to normalności .
Dzieje się jednak odwrotnie ,co raz mniej jest tych którzy piszą ,wiele tematów zanika .
Co jest przyczyną ,nasza niechęć ,czy wracające jak bumerang kłótnie ,wzajemne oskarżanie ,ataki .
Oczywiście można zamknąć się tylko w swoich wybranych tematach ,tam gdzie mamy swoich znajomych ,ale uważam że jeśli już tutaj jestem to czasem mógłbym także wejść w inny wątek .
Nie chcę wymieniać tych osób ,które według mojej oceny robią tą brudną robotę ,sami dobrze wiecie ,kto najbardziej potrafi zamącić .
Może ja sam tak robię według innych ,przecież też wypowiadam słowa krytyki ,ale ze wszystkich sił staram się przynajmniej nikogo nie obrażać .
Emocje są czasem silniejsze i trudno się powstrzymać i mogę teraz jedynie przeprosić .
Andrzej ,mnie jest tylko smutno że tak się dzieje ,to według mnie ma być miejsce rozmów poważnych ,ale także tych wesołych ,dowcipnych i tak jak cały dział- Na każdy temat .
A moje osobiste problemy ,cóż są raz większe raz mniejsze ,radzę sobie także z pomocą tutaj poznanych bliskich mi osób :serce:
Przykre i niepotrzebne sytuacje ....czy nie da się bez nich funkcjonować ?
Pozdrawiam i patrzę czy to słońce jeszcze dla nas na pewno świeci :kwiat:
kaska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2017 10:18

Post autor: kaska »

No masz rację kruszynka nie sięgasz mi nawet do pięt
forumowicz

Jest mi przykro :(
forumowicz

Wspomniano niedawno o rekordowej ilości odsłon ,o czym to świadczy ?
Jak zapewne większość zauważyła ,wszędzie tam gdzie na portalach społecznościowych panuje miła i przyjemna atmosfera ,zainteresowanie nie jest zbyt duże .Inaczej się dzieje gdy pojawia się wzajemna agresja .Jest to niestety oznaka tego że ludzie nie będący uczestnikami takich portali czytają i żywią się takimi sytuacjami ,jakie na naszym forum też mają miejsce .
Może właśnie dlatego powinniśmy bardziej zwracać uwagę na to co piszemy ,zwłaszcza wtedy gdy zdania są tak diametralnie różne .
Przecież chyba wystarczy powiedzieć że nie zgadzam się z czyimś zdaniem i nie mam ochoty na dalszą dyskusję ....czy to tak wiele ?
A czyta na pewno sporo osób ,nawet te tematy mniej poważne .W gruncie rzeczy jest nas aktywnych w Dziale Na każdy temat nie tak wielu .Czy nie ma możliwości aby funkcjonować w zgodzie i szacunku ?
Ludzie będą korzystać z porad dotyczących sanatoriów ,ale jest małe prawdopodobieństwo że wejdą w tematy lżejsze widząc jaka panuje atmosfera .
I po to jest też ten dział ,aby można pisać dosłownie o każdej "pierdółce"jeśli jest taka potrzeba ,choćby po to żeby się pośmiać i rozluznić .
Mam nadzieję że jednak dobre stosunki powrócą do naszego grona i każdy będzie z przyjemnością spędzał tutaj część swojego czasu :kwiat:

I z przykrością muszę przyznać że wypowiedż Kruszynki zrobiła na mnie niezbyt miłe wrażenie :( ale nie zamierzam osądzać Jej wypowiedzi .
forumowicz

Janusz wcale nie zamierzałam wywierać na Tobie wrażenia swoją wypowiedzią bo była adresowana nie do Ciebie. Jesli tobie się zgadza i popierasz tę zacytowaną prze ze mnie w tym temacie ,a obrażającą kolezenstwo forumowe no to cóż ja mogę powiedzieć żeby było dobrze?nic .
Jednak poproszę admina o wykasowanie tematu .Niech trwa obrażanie jak to ma miejsce tutaj już od dawna .
Zablokowany