Sanatorium Pionier -Szczawno Zdroj

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
kristi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 paź 2011 19:37
Oddział NFZ: Wielkopolski

Szczawno Zdrój Pionier

Post autor: kristi »

Witam proszę o opinie na temat sanatorium Pionier. Z góry dziekuje.
Niania
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 paź 2016 10:00
Staż sanatoryjny: 10

Re: Szczawno Zdrój Pionier

Post autor: Niania »

kristi pisze:Witam proszę o opinie na temat sanatorium Pionier. Z góry dziekuje.
Witam. Już wcześniej było pisane proponuje w wyszukiwarce napisać i poszukać.pozdrawiam
renata22
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2015 20:19

Post autor: renata22 »

witam....widze ze kolejna osoba na Pioniera sie szykuje.....troche jestem przerazona tymi warunkami tam,ale jakos chyba bedzie...pozdrawiam..
Agnieszka2
Na forum od: 09 lip 2017 17:05
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Agnieszka2 »

Witam.
Bylam na turnusie od 02.06.2017r-23.06.2017. Chcialabym sie podzielic opinia na temat pobytu w sanatorium Pionier.
Przed wyjazdem na turnus bylam z lekka zniesmaczona brakiem informacji i opinii na temat tego sanatorium. Caly pobyt uwazam za bardzo udany. Pokoj mialam trzyosobowy, zadbany , czysty z lazienka . Stolowka na miejscu co jest dla mnie duzym plusem. Na zabiegi niedaleko . Zabiegi wykonywane profesjonalnie , obsluga mila i pomocna.Okolice, park , w ktorym sie znajdowal nasz osrodek cudowny, pewnie tez z racji pory roku. :D Kwitly przecudnie rododendrony. aleje spacerowe ladnie utrzymane .park szwedzki -cudowne spacery piekne drzewa .mozna sie doczepic -nie bylo w pokoju recznikow , czajnika kubkow .dla mnie to zaden problem .wypoczynek mialam wspanialy -chetnie pojechalabym tam jeszcze raz . :serce:
Niania
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Re: Sanatorium Pionier -Szczawno Zdroj

Dzieki za opis tego sanatorium. Bo przed remontem nie mial takiej milej opini.pozdrawiam
renata22
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

witaj Agnieszko....a 2-os.pokoje jak sie przedstawiaja??tzn dla malzenstw..sa tez z lazienkami..wyremontowane...bo te opinie na forum troche daja do myslenia...
Agnieszka2
Na forum od: 09 lip 2017 17:05
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Agnieszka2 »

z tego co wiem wszedzie sa lazienki ,obok mojego pokoju byly 2 malzenstwa w studiu tez nie narzekaly i byly zadowolne z pobytu .budynek z zewnatrz jest do remontu , okna do wymiany , ale spokoj ,cisza , atmosfera wspaniala do wypoczynku ja uwielbiam spacery mialam wiec pole do popisu .jest nidaleko piekna Polana Sloneczna z silownia na powietrzu lerzakami moglam sie opalac w kazdej wolnej chwili :)
Niania
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jest opinia świeża na
autor: Agnieszka2 » 09 lip 2017 17:29 » w Oceń sanatorium. Opinie o sanatoriach.
renata22
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

dzieki Agnieszko...i to mnie troche buduje.... bo tez uwielbiam slonce wiec tylko oby byla pogoda....dzieki i pozdrawiam
renata22
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

tak tak Niania....juz przejrzalam....bardzo pomocne te inf..mamy jakis obraz tego pioniera..pozdrawiam
ODPOWIEDZ