Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam,nie wiem czy znacie opinię koleżanki która była w lipcu w Wiarusie-jest moim zdaniem bardzo konkretna-dział Oceń Sanatorium-nic nowszego nie napisano w temacie-Miłego Pobytu Życzę i Pozdrawiam
andrzej1955 pisze: 28 sie 2017 00:34
Witam,nie wiem czy znacie opinię koleżanki która była w lipcu w Wiarusie-jest moim zdaniem bardzo konkretna-dział Oceń Sanatorium-nic nowszego nie napisano w temacie-Miłego Pobytu Życzę i Pozdrawiam
Masz rację Andrzej ale zawsze to więcej opinii czy informacji a wiesz że ilu kuracjuszy tyle opinii więc zawsze warto napisać coś na temat. A po zatym jeżeli ktoś się sam deklaruje że po powrocie coś na temat naskrobie to powinien się podzielić wiedzą a nie tylko że fajnie było.
Witam,masz rację Miras-ale może Lokator po pobycie i zderzeniu się z szarą rzeczywistością jeszcze dochodzi do siebie i jeszcze coś tu skrobnie-jak obiecał istotą tego forum jest to że dzielimy się swoimi opiniami po pobytach aby inni wiedzieli na co mogą liczyć i czego się spodziewać,mam nadzieję że doczekamy się jednak tej najświeższej opini,niestety gro osób korzysta przed wyjazdem z opinii już tu zamieszczonych a sami po powrocie już tu nie zaglądają,Pozdrawiam
Byłam rok temu w październiku, zmian żadnych nie planowali tzn. remontów nowych sal do rehabilitacji - opisałam dokładnie poszukać trzeba leniuszki
https://www.forum.nasze-sanatorium.pl/viewtopic.php?f=3&t=11288&start=10