Polanica Zdrój - Carmen ..

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 253 razy
Podziękowano: 137 razy

Polanica Zdrój - Carmen ..

Post autor: GIENIA »

Proszę o opinie o tym ośrodku . Prawy , górny róg wykorzystany ;)
Widzę pewne nieścisłości odnośnie stołówki ... ale być może to czas spowodował tę zmianę . Że zabiegów nie ma na miejscu , to wiem . :)
Moje pytanie dotyczy głownie tego , czy łatwo można dostać jedynkę , jaki jest standard pokoi , czy jest wi-fi , jakie jest ogólne nastawienie pracowników tego kameralnego ośrodka do kuracjuszy , jak z dyscypliną :?: itp.

W imieniu mojej siostry , za oczekiwane wpisy , z góry dziękuję :D .. termin wyjazdu - październik :)
Awatar użytkownika
brrrelok
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 sie 2013 23:04
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 6

Re: Polanica Zdrój - Carmen ..

Post autor: brrrelok »

Do Polanicy chyba nikt nie jeździ :( pytałem o aktualne info o Malwie i też cisza :(
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jeżdżą brrrelok do Polanicy , ale tak to już jest .... kazdy pyta przed wyjazdem , po powrocie niewielu dzieli się spostrzeżeniami .
Teraz padło na nas ;) ..pomylałam teraz , ze i ja juz nigdy nic nie napiszę po powrocie , ale szybko skarciłam sie za tę myśl :oops: :?
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

wiem ,że w Carmen są pokoje typu ''studio'' gdzie była dwójka i jedynka ze wspólną łazienką . Najlepiej zadzwonić i zapytać . tak to już jest ,że ludziska pytają przed wyjazdem a mało kto coś skrobnie po powrocie . Życie :(
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dzięki Sztani :kwiat:
Odnośnie pokoi siostra zadzwoni , o wi-fi też zapytać moze , ale na pozostałe pytania mogą odpowiedzieć tylko kuracjusze , ale nie chcą :(
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ponad 250 wejść na wątek ... i tylko sztani odpowiedział ;)
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 63 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Może też nie mają wiedzy i czekają na informacje. Sama kiedyś przymierzałam się do turnusu w tym ośrodku ale nie chciałam ryzykować z braku opinii wybrałam Kudowę
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Moze jednak Ktos cos :?: :roll:
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 41 razy

Post autor: alka50+ »

Gienia. Byłam w Carmen dawno temu/ sprawdziłam hi 2007/.Obiekt był jak bombonierka po remoncie. Niestety,pisało ,że jest stołówka i była, też pięknie urzadzona ale na posiłki musieliśmy chodzić.. Był to styczeń!! Na posiłki trzy razy wyjście i na zabiegi . Wiadome co o tym sądziliśmy!! Miałam jedynkę w studio przy dwójce. Wspólna łazienka dla tych dwóch pokoi ale bez problemu . Czysto. Pokoje zadbane i systematycznie sprzątane. Za TV chyba się już płaciło.Ręczniki wymieniane. Pamiętam P. Doktor która bardzo dbała o nasze samopoczucie. Pielęgniarki miłe.Z uśmiechem wykonywały , wg zlecenia,codzienne moje pomiary ciśnienia i zawsze służyły radą. Otwierały nam , bez problemu ,drzwi jak podane kody wejściowe nie zadziałały. Monitor z kamer był umieszczony w dyżurce. Były/wtedy/ obchody pielęgniarskie.Dobre towarzystwo i potrzeba zabiegów wynagradzały te w koło wyjścia na jedzonko i zabiegi. Trzeba było się dopasować aby nie popsuć sobie całego pobytu. Może działa już stołówka po tylu turnusach upominających się o to. Może Ktoś teraz był i opisze. Pozdrawiam. :) :)
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

10 lat :D
Dziękuje alka ... jeśli cos się w tym czasie zmieniło , mam nadzieję , ze na lepsze ;)
ODPOWIEDZ