Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Rychu a może coś więcej na temat zakwaterowania, wyżywienia, zabiegów i oczywiście części kulturalno - rozrywkowej?
Wszystkie tego typu opinie są bardzo cenne dla kuracjuszy.
A zapomniałeś o najlepszej pod słońcem zupie rybnej na plaży u Rybaków.
Potwierdzam opinię o sanatorium,tylko jak ja byłam w knajpce była muzyka mechaniczna.Na żywo grali przy plaży i naprzeciwko.
W tym samym czasie co Ty szaleli w Sopocie moi koledzy.
Witam jestem na forum pierwszy raz bardzo proszę o rzetelną informację o warunkach lokalowych, zabiegach . personelu Sanatorium Helios.Byłam już w kilku sanatoriach.Chciałabym pojechać do dobrego sanatorium , zależy mi na dobrych zabiegach.
W tych co byłam było różnie.
POzdrawiam serdecznie
Hanka