Kołobrzeg 7 grudzien 2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
maciuszkina
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 sie 2014 20:04
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 1

Kołobrzeg 7 grudzien 2017

Post autor: maciuszkina »

Witam.
Wyjezdzam do uzdrowiska w Kołobrzegu z Białegostoku poszukuje osób jadących w tym terminie.
Licze na opinie i porady kuracjuszy osrodka MSW.
Pozdrawiam.
Skowronek56
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 lis 2017 11:04
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Kołobrzeg 7 grudzien 2017

Post autor: Skowronek56 »

Witam, byłam w Kołobrzegu w 2012 r i wiem gdzie jest Sanatorium MSW , Bardzo mi się tam podobało chodziliśmy tam na potańcówki, było miło.Blisko do Morza , też czekam na skierowanie ,niby mam dostać też na grudzień ale z nimi to nigdy nic nie wiadomo😋 Pozdrawiam Renata 😁
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Re: Kołobrzeg 7 grudzien 2017

Post autor: Wienia »

Dużo jest opinii o MSW w Kołobrzegu.Wpisz w lupkę u samej góry po prawej stronie MSW Kołobrzeg i Ci się wyświetlą posty .
Ja byłam w ubiegłym roku,zabiegi masz na miejscu+ basen solankowy,możesz podpowiedzieć lekarzowi jakie byś chciała,jeśli coś nie pasuje możesz zmienić.Wyżywienie smaczne i wystarczająco tylko owoce dokupowałam..Pokoje ja mieszkałam w 3 osobowym na parterze ,nie miałam problemu z windą :lol: Pokoje standard,łóżko ,szafa pomiestna u góry miejsce na walizkę,sporo wieszaków,szafka nocna,stolik ,krzesła,telewizor płaski.Opłaty za tv 8,80zł,czajnik 6 zł za pobyt 21 dni+ opłata klimatyczna 4 zł za dzień.Organizują sporo wycieczek,Berlin,Świnoujście,Międzyzdroje,Kamień Pomorski...tylko kaskę mieć ,nie wiem do kiedy są wyjazdy na Bornholm ale wydaje mi się,że od lisopada do marca nie kursują katamarany.
Położenie w sąsiedztwie Posejdona bliziutko do portu ,latarni,plaży,kościoła.W Osrodku kawiarnia z tańcami.
Kołobrzeg jest super i MSW też,będziesz zadowolona.Życzę milego pobytu :) :kwiat:
ODPOWIEDZ