Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam, jadę na oddział szpitalny Równica w dniach 7-28 grudnia 2017 r. To mój pierwszy pobyt sanatoryjny, po operacji kręgosłupa szyjnego. Mam 34 lata. Będzie ktoś z Was w tym terminie? Pozdrawiam.
Ja zaczynam od 02.01.2018 r na pulmonologi z ZUS. Powiedz mi co to za turnus, bo w/g moich wyliczeń, to 22 dni. ZUS wysyła na 24 dni, a NFZ na 21 dni. Nic tu nie pasuje. Jak nie znajdziesz do Równicy, to szukaj w w bliskiej odległości: Orlik, Rosomak, Kos, Narcyz. To wszystko należy pod Równicę. Pozdrawiam.
Witaj, to pobyt poszpitalny. Papiery do NFZ złożyłem we wrześniu. W liście z NFZ napisali uzdrowiskowe leczenie szpitalne. Mam nadzieję, że dostanę zwolnienie, ale lekarka kierująca mówiła, że tak. W każdym razie zarezerwowałem już sobie jedynkę na III piętrze (tam gdzie rok temu był pluskwy brrr.. Mam nadzieję, że trochę podremontowali przy okazji dezynsekcji...). Pozdrawiam.
No jak poszpitalne to tak. Ja zarezerwowałem jedynkę na pierwszym piętrze, oddział ZUS. Na III piętrze jest teraz mój kolega, też z NFZ i o pluskwach nic nie mówił. Tak, że spokojnie na pewno będzie dobrze. Pozdrawiam.
Felice wszystko się zgadza, oprócz tego,że Ostopest ma 22dni i dlatego się zdziwiłem skąd taki turnus. Byłem z NFZ na turnusach u i wiem, że są 21 dni oraz 28 dni. Ostatnio w Polańczyku z moim turnusem było kilka osób na turnusie 28 dni z NFZ. Nie spotkałem się z turnusami po szpitalnymi w czasie swoich wyjazdów z NFZ.